Browsing Archive: March, 2015

Hvornår har du sidst gjort alt hvad du kunne for at ændre din livsstil?

Posted by Birgitte Nymann on Thursday, March 26, 2015, In : Motivation 
Mange af os ønsker at bevæge os mere, spise sundere, sove og grine mere, men vi syntes ikke vi kan holde fast i de sunde vaner. Når du virkeligt ønsker noget, så sætter du alt ind for at nå dit mål. Det skal du også gøre, når du vil ændre din livsstil. Hvis du sætter alt ind, så kan du ikke undgå at ændre vaner. Du skal sætte dine nye vaner i fokus og forberede dig på at skabe succesfulde ændringer. Det kan du gøre sådan her:
•    Du kan skrive små sedler til dig selv ...
Continue reading ...
 

Undgå flydende kalorier – og så alligevel ikke.

Posted by Birgitte Nymann on Wednesday, March 25, 2015, In : Vægttab 

I mange år har et af slankerådene lydt; undgå flydende kalorier. Det råd bliver nu modificeret lidt for forskerne har fundet ud af at visse former for flydende kalorier faktisk virker slankende – fordi de mætter MERE end de faste kalorier.

Hvordan hænger det sammen, tænker du nok!?

Jo ser du; hvis du fx spiser kød eller fisk sammen med grønsager og drikker vand til, så tygger du det, synker – og det lander i mavesækken. Vandet smutter hurtigt videre i systemet og tilbage ligg...


Continue reading ...
 

Mine råd til dig, der vil leve en aktiv livsstil.

Posted by Birgitte Nymann on Wednesday, March 25, 2015, In : Træning 

Jeg er så heldig at træning, motion og daglig bevægelse er en helt naturlig del af min dagligdag, for min mor har sørget for at jeg har været aktiv lige fra jeg kunne gå selv. Men sådan er det jo desværre ikke for alle. Så her er 5 af mine bedste råd til at komme godt i gang med træningen.

  1. sæt dig ind i hvordan du træner effektivt så dine træningspas generelt ikke tager mere end 30-40 minutter.
  2. vælg en træningsform som du kan lide – uanset hvad bøger og blad...

Continue reading ...