Det der er et realistisk mål for nogen kan være helt urealistisk mål for andre. Fx er det helt realistisk for nogen at beslutte de år 2016 skal være året hvor de løber 2 marathons. For mig er det helt urealistisk at løbe bare 1 marathon fordi jeg ikke orker at løbe så langt og i øvrigt heller ikke har tid til at løbe så meget blandt alt det andet jeg laver. Så selvom det sikkert er en glædesrus at gennemføre en så krævende fysisk præstation, så er det ikke realistisk for mig.
For nogen er det realistisk at tabe 10 kilo på 8 uger og for andre skal der et halvt år til, fordi man ikke vil prioritere den tid der skal til for at gøre det på 8 uger.
Du skal gøre op med dig selv om dit nytårsforsæt er realistisk at opnå. Ikke for andre, men for dig. Er det muligt at gøre det der skal til for at nå målet? Har du tiden? Har du energien? Har du lysten?
En måde at finde ud af om det i virkeligheden er realistiske mål du sætter dig er ved at finde ud af hvad det giver dig at nå målet. Hvad er det du tror du får når du når i mål?

(læs mere i næste blog - og se også forrig blog)