Så er min bog nr. 23 på gaden lige i starten af januar 2013. Den hedder Tab fedtet punkt for punkt.

Vi har alle punkter på vores krop, som vi ville elske at stramme op, så de blev mindre. Vi går på slankekure og træner hårdt, og alligevel kan vi ikke slippe af med hverken mormorarme, mavefedt, tunge lår, stor numse, dansehåndtag eller mandebryster. I denne bog afslører vi (Sharyn Dell og mig) en ny genial tilgang til vægttab. Vi forklarer, hvordan det er kroppens hormoner, der – når de er ude af balance på grund af fx livsstil eller spisevaner – giver uønsket fedt på specifikke områder af kroppen. Vi hjælper dig til præcist at finde ud af, hvilken type hormonel ubalance du har, og viser dig, hvordan du kan genoprette denne og samtidig slippe gamle uhensigtsmæssige spisevaner ved at vejlede dig igennem et enkelt, men effektivt 4-faseprogram.
Du får også forslag til valg af træningsmetoder og viden om, hvordan de positivt påvirker din hormonelle balance og sundhed. Og så er der lækre opskrifter, der får fedtet til at forsvinde!
Gennem hele bogen er der overbevisende cases med før- og efterbilleder af kvinder og mænd, der har fulgt bogens retningslinjer. 

Du får besked på nyhedsbrevet lige så snart bogen er klar til at ryge over disken.