Træn dig slank foran dit tv

I en travl hverdag fyldt med arbejde, børn, kone, mand, kæreste, venner, familie, hobbies, indkøb og rengøring kan det være uoverskuelig at finde tid til at passe sin krop, sundhed og velvære. Og vil du have motion ind i den travle kalender, så kan hjemmetræning være en mulighed for at få pulsen op og styrket musklerne uden at spilde tiden Der er mange fordele ved at træne hjemme i stuen eller haven:

-          Der er ingen transport tid.

-          Der kræves ingen bedstemor eller babysitter for at få børnene passet

-          Der er ingen begrænsede åbningstider – der er åbent døgnet rundt hele ugen, hele året.

-          Der er ingen kø ved træningsudstyret.

-          Der er ikke andre menneskers sved på træningsmåtten.

-          Det kræver intet medlemskab – blot en én gangs investering i noget udstyr som passer til pengepungen.

 

Og du kan selvfølgelig også supplere træningen i gymnastikforeningen, aftenskolen og på arbejdspladsen med træning hjemme. Det ene udelukker jo ikke det andet.

Du kan klare dig uden redskaber
Du kan gå i gang med det samme. Du behøver ikke investere i redskaber. Find øvelser på Youtube eller køb en træningsdvd med øvelser uden redskaber (Yoga, Pilates, Effekt, Zumba) og træn til den.

Men beslutter du dig for at investere i udstyr, så køb først en træningsbold, et eller 2 sæt håndvægte og en træningsmåtte – FØR du køber andet og dyrere udstyr. Hvorfor tænker du måske? Det er fordi der er så mange der køber dyre løbebånd og andet træningsudstyr og de får det aldrig brugt. Får du brugt dine håndvægte og træningsmåtte regelmæssigt, så ved du jo at du kan motivere dig selv til at få det gjort – og så er en investering i noget godt udstyr alle pengene værd.

Køb kvalitetsudstyr, der holder, her: www.nymanns.dk