Her er en hilsen fra marketingafdelingen i Effektiv Fitness. De finder på skøre ting af og til. Effektiv Fitness er mine træningscentre i Hellerup/Østerbro og Farum. Hør her hvad de fortæller nu:


Vi er ikke, som de andre! - www.effektivfitness.dk

Vi holder hvad vi lover; at du får resultat af din træning. Vi gør alt hvad der skal til for at du kan skabe de resultater du vil. At skabe resultater kræver selvfølgelig din indsats, men vi gør det nemmere for dig at holde fast og komme den rigtige vej på et minimum af tid. Vi tilbyder dig det nærmeste du kan komme på personlig træning - uden at betale for det. Der er en instruktør til din træning hver eneste gang. Du kan blive fri for, at vi blander os i, hvordan du træner, så skal du bare sige det, men vi hepper, guider, instruerer, progredierer, modificerer og alt-muligt-andet-erer hver eneste gang du tager en tur rundt i vores cirkel. Cirkeltræningen består af 28 øvelser du laver i 47 sekunder hver. Vi har også holdtræning. Det er også godt. Det kan du høre om en anden gang.

Hos os er du ikke et medlemsnummer eller en abonnent. Du er gæst i vores træningshus. Vores træningshus er et lille og intimt sted, med få medlemmer i forhold til de traditionelle fitnesscentre. Hos os kan du træne effektivt på et minimum af tid og give din krop et pusterum i dagligdagen (fangede du den med ”pusterum”? J). Vi lærer dig at kende og vi hjælper dig med at nå dine mål. Vi kan dit navn og vi ved hvornår du træner hos os. Vi elsker kvinder i alle former og farver og vi hylder ridebukselår, mormor-arme, hængemaver, appelsinhud og slatne arme. Hos os kan du træne dig op, når din form er på 0 - og du kan komme i endnu bedre form, hvis du allerede er vant til at træne. Vores træning er bare effektiv for de fleste.

Det kræver selvfølgelig din indsats, men vi gør, hvad vi kan for, at du bliver bedre og bedre til øvelserne. At du øger intensiteten, når du er parat til det. Vi hjælper dig op, når energien er nede og vi hjælper dig med at give den fuld gas de dage hvor du er flyvende. Vi er ikke som de andre. Vi hjælper dig nemlig med at komme i form.

Måske har du allerede fanget det, men Effektiv Fitness er kun for kvinder! Vores træning er tilpasset kvindekroppen og dens anatomi og fysiologi. En kvindekrop adskiller sig fra mandens på flere områder. Der er en grund til, at kvinder og mænd kæmper hver for sig i alle sportsgrene (altså lige borset fra tennis-double og lignende). Vores fysiologi er forskellig. Kvinder er fx spinklere omkring hals og nakke i forhold til mænd. Det giver kvinder en udfordring med at holde nakke og skuldersmerter (hovedpiner og svimmelhed) væk, hvis de sidder meget. At holde hovedet i siddende stilling er krævende. Derfor er det fx godt at træne hals og nakke i en række bevægelser og stillinger, så musklerne kan klare den daglige belastning. Det gør du helt automatisk, når du træner hos os. Og sådan er det med resten af kroppen. Øvelserne er tilpasset til kvindekroppen - og til at skabe resultater for den og dig.

Vi gør alt hvad vi kan for at holde dig fast i dine mål, men du skal selvfølgelig gøre en indsats selv. Har vi sagt det før? :-)

Undersøgelser viser, at du har langt lettere ved at nå dine mål, når du bliver hørt og set. Det gør du hos os. Og gider du ikke hverken høres eller ses og vil træne i fred og vende dit fokus indad, så gør du bare det. Hos os kan være lige som du er - hver gang.

Vi blev ikke færdige med det med forskellen på mænd og kvinder. For der er noget, som mænd ikke gør. Mænd bliver fx ikke gravide og føder børn og mænd får ikke samme slags brystoperationer. Mænd får ikke menstruationssmerter og væskeophobninger af de månedlige hormonudsving. Mænd går ikke i overgangsalderen ligesom kvinder og slet ikke af samme årsag. Der er færre mænd end kvinder har bækkenbundsproblemer, og der er rigtigt mange kvinder, der har problemer med fordøjelsen.  Så selvfølgelig skal der forskellige ting til for at skabe resultater. Selvom der er en masse, der er ens og det samme for kvinder og mænd, så ligger den største forskel i vores fysik :-) Det skal der selvfølgelig tages hensyn til, når kroppen skal i form – eller ned i vægt  - eller stresse af – eller have færre smerter – eller bare i form på kortest mulige tid. Kvinder skal i øvrigt arbejde hårdere for at skabe samme vægttab som mænd, så på den måde er fysiologien også meget forskellig. Vi syntes selv vi er gode til at hjælpe kvinder ned i vægt – også de kvinder, der ikke kunne komme nedad i vægt, selvom de gjorde ”det rigtige”. Vores slankehold er bare ikke som de andres.

Der er i øvrigt også en masse kvinder, der bare ikke har lyst til at træne i rum hvor der er prustende mænd foran spejlene. Dem der siger det til os, siger også at de ikke har noget problem med mændene. De gider bare ikke høre på deres prusteri – og se deres oppusteri foran spejlene. Det er man så helt fri for hos os.

KLIK HER FOR AT KOMME TIL EFFEKTIV FITNESS.

Det betyder selvfølgelig også at alle dem der træner i et træningscenter for at score ikke har samme muligheder – altså hvis det er mænd de går efter. Hos os er der kun mænd i lokalerne om torsdagen fra kl. 17-20. Vi kalder det Men’s night. Og de får lov at give os det bedste de har. Alle andre tidspunkter kan kvinder træne i mandefrit miljø.

Tilbage til det det handler om. Din krop er et helt stykke fra inderst til yderst. Vil du i rigtig god form, altså den form der er god for dig, så skal træningen, du laver, passe til den – altså din krop. Vi tilbyder så skræddersyet træning, som det er muligt uden en personlig træner. For selvfølgelig ville det være fedt, at vi kunne skræddersy et træningsprogram til hvert af vores medlemmer (dem vi kaldte gæster for lidt siden), men det kan vi ikke, når det ikke koster mere end kr. 399 pr. måned at være medlem. Lige nu kan man i øvrigt bliver medlem for kun 49,- kr. Hvis "man" er kvinde!  Men vi skræddersyr træningen så godt som muligt. Det vil du opdage, når du kommer på besøg. Det er så svært at forklare med ord.

Tillykke. Du har godt nok læst meget af det vi har skrevet indtil videre. Fedt. Tak!

Nå, men vi har eksisteret i 1,5 år nu, altså Effektiv Fitness. Og vi har så utroligt mange eksempler på kvinder, der får en total forandret krop, færre smerter, spiser mindre eller nul medicin, bliver gravide uden at have kunnet blive det tidligere, taber sig uden at have kunne før og/eller får træningslysten tilbage. Vi har kvinder, der er kommet i bedre humør og kommer videre fra skilsmisser - og vi har kvinder, der igen kan komme ned på gulvet og lege med børnebørnene. Vi har KOL-patienter, der får forbedret deres lungekapacitet, og vi har kvinder, der taber mere end 40 kilo. Vi har kvinder, der danner fælleskaber på kryds og tværs af størrelser, farver, religioner, titler og mål - med det fælles mål at få det bedre, få et godt liv og komme derhen hvor de ønsker sig – med hjælp fra hinanden. Og nåe ja, så ser de også SKIDE godt ud, for de bliver strammet op og formet til samtidig med! Hver krop får lov at strutte af sin egen sundhed.

Nu har vi også TRX-træning på programmet. Det betaler du ikke ekstra for. Det gør man også nogle andre steder. Så på den måde er vi heller ikke som de andre. Det er ligesom bare med i prisen, når du er medlem hos os. På små intense træningssessioner får du glæde og gavn af at svinge i stropperne, for det er nemlig det TRX-træning er; træning i stropper! Men det vil vi ikke forklare om nu. Det kan du komme og prøve. Det skal man nemlig prøve for at mærke hvad kan. Vi elsker det.

KLIK HER FOR AT KOMME TIL EFFEKTIV FITNESS.

Der er nogen af vores medlemmer, der er lidt tilbageholdende med at prøve TRX-træningen, fordi man skal hænge i de der stropper – og de hænger ned fra loftet - og man skal så holde sin egen kropsvægt (det lyder lidt vildere end det er - specielt for dig der ikke ved hvad det går ud på) Der er nogen, der ikke lige tror, at de kan det. Men det kan ALLE. TRX-træningen er ligesom al vores anden træning i Effektiv Fitness - for alle. Det er bare et spørgsmål om at tilpasse øvelserne. Du kan nærmeste komme på krykker og så stadig lave øvelser i de stropper. Du skal selvfølgelig gøre en indsats. Det er klart. Men det er jo det vi hjælper dig med at gøre. Det er blandt andet derfor vi ikke er som de andre. Og dig, der så er i god form, du kan også umådelig nemt blive udfordret. Det er bare et spørgsmål om, hvordan du placerer din kropsvægt. TRX er opstået som militærtræning og bruges stadig aktivt til det, så det kan også være træning, der ikke er for tøsedrenge. :-)

Kom du helt hertil? Altså har du læst alt der står herover? Ja!? Så er vi meget glade. Tak fordi vi kunne holde din opmærksomhed så længe.

Vi kan også lide at træne uden sko og vi sælger hørfrøolie fra Nyborggaard. Men det hører du om en anden gang.

Fik vi sagt; vi er ikke som de andre!?

Happy vibes

Effektiv Fitness

 

PS. Vi tror, der mangler nogle kommaer i ovenstående tekst. Bruger du den gamle eller den nye måde at sætte kommaer?

PPS. Hvad skal der til for at du gider dele det her opslag? Hva’!?

NB. Syntes du egentlig at der burde stå at Effektiv Fitness er for kvinder – i vores logo? Det er det der er herunder teksten. Altså logoet. Effektiv Fitness’s logo. Vores logo.