Hvor sunde skal dine medarbejdere være?
Et forløb der gør en forskel

Vi tilbyder skræddersyede forløb til virksomheder og medarbejdere, hvad enten det handler om stresshåndtering, sundhedsforløb, foredragsrækker eller en kombination.

Kom glad og gå glad.
Glade medarbejdere er loyale medarbejdere, og loyale medarbejdere, der lever sundere og med mindre stress, er mere effektive, mindre syge og mere kreative. Derfor tilbyder mange virksomheder i dag sine ansatte et sundhedstjek, men hos Nymanns går vi skridtet videre og tilbyder løsninger, der gør en langt mere afgørende forskel for den enkelte medarbejder og for hele virksomheden.

Eksempel på forløb


Her er et eksempel på et forløb til at implementere mere sundhed i hverdagen hos den enkelte medarbejder, nemt, bekvemt og enkelt. Vi foreslår herunder det forløb, vi ser som det optimale. Hver del kan købes for sig – og tilpasses yderligere.

1. Behov identificeres - og målsætning for forløbet udarbejdes i samarbejde med virksomheden

2.    Tilstandsrapport udfyldes - af hver medarbejder. Dette giver et billede af hvor medarbejderen er lige nu. Denne rapport bruges til at sammenligne fremskridt med, så den enkelte medarbejder kan se, hvad der bliver bedre (eller værre) i løbet af forløbet.

2.    3-5 foredrag/oplæg - tilrettelagt i forhold til hvad det overordnede mål med forløbet er.
Foredrag kan være:
Hvor sund vil du være?
Hvor meget energi vil du have?
Hvorfor er det sundt at være stresset - bare du ikke er det for længe af gange?
Få styr på nattesøvnen og boost din præstation - og motivation
Træn dig til overskud og større effektivitet - dagen lang

Hvert foredrag er af 1-2,5 timers varighed.


3.    Individuelle sessioner
1.gang: 45-75 minutter
2.gang: 30-60 minutter
3.gang: 15-60 minutter

På de individuelle sessioner hjælper vi medarbejderen med at finde den rette vej til at blive sundere og komme i balance. Det er medarbejderen selv der styrer forløbet og hvilke områder, der sættes ind på. Vi hjælper medarbejderen med at gennemføre sit projekt og holde sig motiveret.4.    Test og målinger
Vi tilbyder at lave kropsmålinger (centimetermålinger) og vejning som en del af coaching-/vejledningsessionerne. Derudover måler vi blodtryk og blodsukker, hvis det er aktuelt.
Vi tilbyder også fysiske test af kondition, styrke, udholdenhed og smidighed. Dette aftales separat.
Fysiske test kan laves på flere måder.
Vi tilbyder disse:
Test af kondition (steptest)
Test af styrke (arme, ben, mave, ryg)
Test af udholdenhed (hele kroppen)
Test af smidighed (6 forskellige test)5.    Ugentlig motivation og inspiration = fastholdelse
Ugentlige peptalks og inspiration på mail/web/intra + mulighed for at stille spørgsmål via mail og telefon
Hver uge sender vi en video eller lydfil med inspiration til det sunde (arbejds-)liv.


6.    Afslutning:
Afslutningen kan foregå på flere måder:
1)    3-4 uger efter forløbet med coaching er afsluttet: fælles session med Birgitte Nymann og team med test, resultatskemaer og mulighed for at stille spørgsmål, foredrag (fx: Hvordan holder du motivationen?) og evaluering af forløbet.
2)    Efter 12-24 uger: deltagelse i motionsløb eller lave eget stævne
3)    Efter 12-16 uger: Vi sender en mail og siger tak for nu – og fortæller hvordan man kan komme videre på egen hånd – og sammen med kollegaerne.


Ovenstående er en skitse og beskrivelse af elementer som forløbet kan bestå af og det kan ses som et fuldendt forløb som kunne gennemføres på virksomsheden.
Alle vores forløb er skræddersyede til den enkelte virksomhed, for at gøre den største forskel.


Varighed
Vi anbefaler, at forløbet kører over en periode på 12-16 uger, så foredrag og coachingsessioner fordeles effektivt i den periode. Det skal være til at se til målstregen, når man starter, for så virker projektet overskueligt. 
Vi tilbyder foredrag om stress og sundhed, gruppesessions i virksomheden, individuel rådgivning, både som stresscoaching, kost- og træningsvejledning, og derudover tilbyder vi akut stresshåndtering i de tilfælde, en medarbejder har behovet.

Ud fra jeres ønsker til resultatet, forløbet og samarbejdet skræddersyr vi et forløb, der giver resultater.En effektiv forskel
Hvad kan medarbejderen bruge et sundhedstjek til, hvis det ikke bliver fulgt op af personlig vejledning ? Og hvis ikke medarbejderen kan bruge informationen til noget - hvorfor skal virksomheden så ofre penge på det ? Vores filosofi er, at de usunde godt ved, de er usunde, de stressede ved som oftest, at de er stressede og de overvægtige er helt klar over, at de vejer for meget. Vores sætter ind der, hvor vi kan gøre en mærkbar og effektiv forskel for medarbejderen - og for virksomheden.

Vi hjælper den enkelte medarbejder med at finde retning og mening, med at få styr på en stressende dagligdag og med at finde energien til at opnå det han/hun gerne vil med deres arbejde.


Det hele menneske
Mennesket er en kompleks størrelse - og dermed er medarbejderen en kompleks størrelse. Hvad man foretager sig, når man er på arbejde påvirker privatlivet, og privatlivet påvirker arbejdsindsatsen. Hvad man spiser om morgenen påvirker kroppen om aftenen og det man fx drikker om aftenen sætter sig sine spor dagen efter. Den træning man lægger for dagen, sætter gang i energien hele dagen, men også i morgen - og når man er i god form, er man i bedre humør. Et bedre humør giver en bedre kreativitet og en mere energigivende omgang med kollegaerne, selv i en presset dagligdag. En presset dagligdag kan få medarbejderen til at spise usundt og drikke for meget - og det påvirker arbejdsdagen, så den bliver mere stressende.


En individuel forskel
Det hele hænger sammen i en stor pærevælling, og det gør indsatsen for en sundere og mere energigivende hverdag også. Derfor er en individuel indsats alfa omega, hvis I som virksomhed ønsker at skabe et bedre arbejdsmiljø, mere energi i gruppen af medarbejdere, færre sygedage og mere produktivitet. For det er så forskelligt hvor den enkelte medarbejder har sine udfordringer.

Ring til os nu
Kontakt os og aftal et uforpligtende møde. Det kan være den bedste beslutning du tager for din virksomhed.

Telefon 35 55 98 98
Mail info@birgittenymann.dk