Gratis webinar d. 14. marts kl. 20.00

Dine madvaners 5 faser

Er du til stenalderkost eller grovbrød? Er du til pommesfrites i ovnen eller fredagsslik på sofaen? Er du til udrensningskure eller pulversupper? Vi er alle vidt forskellige steder, når det kommer til vores kost- og livsstilsvaner. Er der langt fra din nuværende livsstil til den du gerne vil have, så skal du gå skridt-vis frem for at lykkes med ændringerne i længden. Spiser du meget fastfood og masser af skumslik, kager og cafe latte, så er der langt til at følge stenalderkostens principper eller leve af raw food. Kaster du dig over for drastiske livsstilsændringer på en gang, så er der stor sandsynlighed for at du ikke lykkes med dit projekt. Lær at identificere hvor du er og dermed forstå hvad det næste succesfulde skridt er for dig. Og nej, vi taler ikke om at gå med "små skridt". Det lader vi andre om... :-)

Birgitte Nymann tager dig igennem dine madvaners 5 faser og inspirerer dig til at sætte ind - lige der hvor du er.

Efter gennemgangen af de 5 faser, fortæller Birgitte om sin nye slanke-kostuddannelse: Nymanns Slank 24/7 uddannelse. Indtil da kan du læse mere om den her; Nymanns kostuddannelser - www.kostuddannelse.dk.


Alt du skal gøre er at tilmelde dig med din mailadresse her, så får du automatisk tilsendt et link, som du skal logge dig ind på d. 14. marts senest kl. 20.00.
Der er kun plads til 198 deltagere, så tøv ikke med at tilmelde dig.