EFFEKT grunduddannelse

Hvad er formålet med kurset?

-          at du lærer at undervise i EFFEKT øvelser for begyndere, letøvede og øvede
-          at du lærer at give kvalitetsfyldt undervisning, som giver resultat på rekordtid
-          at du lærer at motivere dine elever/deltagere/klienter/patienter til at yde deres bedste og til vedvarende at ændre deres trænings- og motionsvaner
-          at du selv lærer at bevæge dig optimalt og opnå de fysiske resultater du ønsker dig
-         at du lærer at forstå bevægelse og træning i en større sammenhæng

Hvem er kurset for?
Kurset er for dig, der vil lære EFFEKT-øvelserne fra bunden og som vil lære at undervise dem, så dine elever og du selv opnår stor tilfredsstillelse.
Kurset er for dig, der underviser store eller små hold i muskeltræning
K
urset er for dig, der vil være en underviser ud over det sædvanlige

Hvad er indholdet?
På uddannelsen får du minimum 80 timers undervisning. 50 timers undervisning får du i samlet gruppe med dine medkursister og 30 timer får du som online film, som du selv skal studere hjemme, når det passer dig. Disse film anbefales, at du ser adskillelige gange – og derfor skriver vi at uddannelsen min. giver dig 80 timers undervisning. Indholdet i filmene er primært anatomi, fysiologi og træningslære, hvor den fysiske undervisning foregår i DGI-byen, København. Her er der stort fokus på dine færdigheder som underviser og formidler af øvelserne og træningen samt din egen fysiske udvikling.

På uddannelsen lærer du hvordan du underviser i EFFEKT-øvelser på 3 niveauer; basis, medium og maksimal.

EFFEKT basis dækker over en række basisøvelser, som er grundlæggende for alle andre øvelser i systemet. Her ligger undervisning i de grundlæggende teknikker, grundspænding, vejrtrækning, så du selv kan udføre øvelserne optimalt og så du lærer detaljerne i øvelserne. alt dette lærer du at formidle til en gruppe. Dvs. du lærer at differentiere undervisningen, så målgruppen for deltagelsen i træningen kan spænde fra super-gymnasten til begynderen med små-skavanker. Du lærer at holde et flow i din undervisning og ikke mindst så lærer du at gøre grundlæggende muskeltræning interessant for udøveren.

Du lærer at fejlrette på flere niveauer og du lærer at guide øvelserne, så det bliver let for deltagerne at forstå hvordan de udfører øvelserne optimalt.

Du lærer at lave en grundig opvarmning, der er tilpasset til den efterfølgende træning, du lærer muskeltræningsøvelser, der er holdningskorrigerende og funktionelle og som træner hele kroppen igennem fra top til tå og fra inderst til yderst  - uden brug af andre redskaber end kroppen selv. Og så lærer du at lave effektive udstrækningsøvelser. Programmet er sammensat, så hele kroppen styrkes og formes – og der er garanti for resultat, både mærkbart og synligt. Inden for få uger med træning efter programmet kan du mærke og se en forskel /eller dine deltagere. Øvelserne kan laves hvor som helst og når som helst.

Kurset er yderst velegnet til:

-          dig, der vil kende EFFEKT-systemet grundigt
-
          dig, der arbejder med behandling og rehabilitering
-          dig, der arbejder med træning af specielle målgrupper (gravide, rygproblemer, knæproblemer, skånsom træning)
-          dig, der vil lære at formidle øvelserne bedst muligt
-          dig, der vil lære at skræddersy træningsprogrammer til forskellige målgrupper
-          dig, der underviser flere timer ugentligt
-          dig, der også underviser letøvede eller øvede deltagere
-          dig, der vil lære at lave de grundlæggende EFFEKT øvelser korrekt
Læs meget mere på http://www.nymanns.dk/kurser