Jeg elsker mange ting - og mennesker selvfølgelig. Nogle ting giver en endnu større fornøjelse end andet. Og det gør fx de ugeevent/ferieuger jeg tilbringer i selskab med modne mænd og kvinder i sydens sol. I en del år har vi svedt, pustet og grinet os til tårer på Playitas, som er et aktivitetshotel og lejlighedskompleks på Fuerte Ventura.
Det er et fint sted på mange måder.
Jeg var blevet træt af Club La Santa og deres slidte boligforhold og dårlige service, så det var herligt at Playitas åbnede. Forandring fryder, så selvom Playitas stadig er super og et herligt feriested for familier der vil kombinere ferie og aktiviteter med sol, varme og badeture, så vendte vi i november 2015 til Club La Santa igen. De har nemlig renoveret både boliger og deres kundeservice :-) Så det var en stor fornøjelse.
Vi har endnu en energievent i vente. Det er med afrejse d. 29. april. Du kan læse om det her: FÅ EN FERIEOPLEVELSE UD OVER DE SÆDVANLIGE. Der er altid nogen der spørger hvem det er der er med... på den tur - fordi de gerne vil vide om de passer ind, tror jeg. Der kommer alle mulige mennesker. Der kommer nogen, der ikke har trænet regelmæssigt længe (læs; årevis) og så kommer der nogen, der er i god form. Der kommer nogen, der gør meget ved deres sundhed, og nogen der er lidt mere so-and-so. Det er dog ret tydeligt, at vi tiltrækker dem vi kan kalde "modne", hvad end det betyder. Lige her betyder det, at vi ikke har ret mange med der er under 30 år. Vi har heller ikke ret mange der er over 80 - men de er der af og til. Selvfølgelig 80+ årige der er i fuld vigør. Ellers dur det selvfølgelig ikke.

Nå, men der kommer bare alle mulige typer. Nogen rejser som par, andre alene, nogle som veninder, andre tager deres svigermor med, nogen har fået overtalt en kollega. Der er plads til det hele og ingen vil føle sig alene.
Som med så meget andet jeg deltager i, så skaber sådan en uge store forandringer i folks liv. Nogen gange tænker jeg; skal der virkeligt ikke mere til!? Men det skal der åbenbart ikke :-)

Læs om de sprudlende energievents for "modne" :-)
Der er også Energievents i uge 45 og 46 (november) 2016.