Jeg har tidligere skrevet om at ”stærk bliver det nye tynd” – altså at de nye tendenser går i mod at vi skal se veltrænede ud i stedet for at være tynde. Vil du være stærk og veltrænet, når du trækker i bikinien, så er det ikke et øjeblik for tidligt at komme i gang med træningen nu. Vil du opnå hurtige resultater skal du gå i gang med det samme og være vedholdende. Så vil du kunne se resultat af den svedige indsats i løbet af 4-6 uger.

Lav disse 2 øvelser efter nedenstående 5-dages program
. (og ja selvfølgelig er det godt også at lave andre ting, men dette program er lavet for at gøre det så simpelt som muligt hurtigt at komme i form - prøv! - og du vil blive overrasket over resultatet!) Tilsæt håndvægte til benbøjningerne, når du mangler udfordring (eller tag en rygsæk med bøger i på ryggen). Flyt knæene længere bagud, når du vil have mere udfordring til armene. Husk at korrekt udførsel er alfa-omega for resultatet. Gør dig umage med at gøre øvelserne korrekt.

Benbøjninger i lille bredstående
Stå i lille bredstående med fødderne pegende skråt ud til siden. Stå med god kropsholdning og spænd en smule i maven. Bøj så ned i knæene til du kan nå gulvet med fingerspidserne. Tjek at knæene peger i samme retning som fødderne, så du ikke vrider i knæene. Stræk benene til udgangsstilling igen.


Armstrækninger
Stå på alle 4 på gulvet. Sug maven ind mod rygsøjlen så mavemusklerne støtter rygsøjlen. Armene placeres bredt uden for skulderbreddes afstand. Hold hovedet i naturlig forlængelse af rygsøjlen og sørg for at kropsvægten er fremme på armene og ikke på benene. Bøj så ned i armene til næsen rører gulvet. Stræk armene igen. Husk at holde kropsvægten fremme på armene!! Placér evt. knæene på en sammenrullet træningsmåtte eller et sammenrullet håndklæde.

Træningsprogram - 5 dage

Dag 1

10 benbøjninger
10 armstrækninger
Gentag 5 gange
_______

Dag 2
Pause
_______

Dag 3
6 benbøjninger
6 armstrækninger
Skift hele tiden mellem de 2 øvelser efter 6 gentagelser – i alt 10 minutter.
_______

Dag 4
Pause
_______

Dag 5
50 benbøjninger
30 armstrækninger
Lav så mange gentagelser i træk som du kan. Hold pause og forsæt lige så snart du kan igen. Når du er færdige med benbøjningerne går du til armstrækningerne.

Start forfra!