Jeg har lige startet endnu en af mine kostuddannelser; Nymanns Kostuddannelse. Det er noget af det bedste jeg ved. Jeg elsker den begejstring der opstår. Jeg elsker at deltagerne bliver motiveret til at gøre en forskel både for sig selv og for andre. Der opstår sådan en mængde god energi.
Første modul er en introduktion til det hele - til hele tankegangen. En masse af det jeg underviser er grundviden, men jeg springer over alt det der ikke er vigtigt at vide for at hjælpe de fleste med at få sundere kostvaner. Jeg springer fx over at fortælle om stofskiftet og kalorietælling :-)
Jeg taler til gengæld en masse om energi og naturlig livsstil, om råvarer og om at få et stabilt blodsukker. Anette Harbech Olesen underviser i hvordan det kan være at vi skal have alt det fedt vi skal - og hvorfor smør er herligt og en vigtig del af en sund livsstil. Altså det gør hun normalt først på modul 2 af uddannelsen, men denne gang har jeg slået modul 1 og 2 sammen for at dem der vil bruge en uges "ferie" på at tage på kursus kan det. Det gør det let for mange at komme hurtigt igennem uddannelsen.

Allerede på de få dage oplever flere af deltagerne at have det bedre, når de ændrer småting i kosten - og hvad det gør at drikke nok vand.

Nå, men det er så let at sige at det ændrer livet for de fleste af deltagerne, men det gør det altså. Jeg er selv både begejstret, men også forundret, over at så "lidt" kan gøre så stor en forskel. Men det kan det! De bliver så dygtige til at hjælpe andre - og lærer at gøre en forskel både for sig elv og andre. Jeg er forelsket i den uddannelse.
Godt at jeg selv bestemmer hvor mange af de uddannelser jeg holder om året. Altså jeg bestemmer jo desværre ikke det hele, for jeg skal jo have nogle at tale til. Så læs mere her hvis du vil vide mere om Nymanns kostuddannlse. 

Happy Sunday