Helt gratis og helt og aldeles uforpligtende tilbud til dig der er bruger på motiondanmark.dk

Få omgående adgang til 2 træningsfilm, Birgittes månedsmagasin og e-bogen "Løb dig slank og fast på 10 uger". Indtast din email lige her oven for og vi sender dig øjeblikkeligt en email med adgang til det hele. 

Du får helt gratis og omgående:

1. Online DVD: Lette øvelser der giver dig flad mave
Øvelserne på denne DVD reducerer dit taljemål øjeblikkeligt. DVD'en varer 20 minutter og du kan bruge den hver dag og opnå bedre og bedre resultater.

2. E-bog på 96 sider: "Løb dig slank og fast på 10 uger"
Kom igang med at løbe hver dag på den mest behagelige måde. Birgitte guider dig igennem 10 uger hvor du gradvist bygger din krop op til at kunne længere og længere med større og større velbehag.

3. Online video: Øvelserne fra bogen
I denne video viser Birgitte dig, hvordan du skal udføre øvelserne fra bogen. Øvelserne styrker afgørende muskler og strammer hele kroppen op.

4. Har du 500 % forøget risiko for at blive overvægtig?
Det er emnet i sidste udgave af Birgittes online månedsmagasin. De fleste danskere har stærkt forøget risiko for at bliver overvægtige. Og problemet kan løses omgående ved en lille justering i vores vaner. Månedsmagasinet indeholder desuden film, artikler og opskrifter. Hvis du i fremtiden ikke ønsker at modtage månedsmagasinet, kan du framelde dig blot ved at svare på den mail du får hver måned.