BIRGITTE NYMANNS SLANKESKOLE

- en slankende sundhedskur i 4 faser, som giver energi og overskud.

I løbet af slankeskolens første 18 uger guides du til at lave livsstilsændringer, der giver dig det, du vil have. 
Effektiv slankeskole købes som tillæg til basismedlemskab i Effektiv Fitness. Du kan starte og slutte når som helst, du ønsker.

Vi har vores basismedlemskab til kr. 399 pr. måned

Slankeskolen koster kr. 99 pr. måned. 

Motiverende information hver uge
Når de 18 uger er gået, får du hver uge motiverende information og inspiration til at forsætte de nye vaner, så du kan få det, du vil have – hver dag. Du får også ny viden og opskrifter. Effektiv Slankeskole er en slankeskole opbygget på holistiske principper. 

Vi tror på at slankeprocessen er påvirket af alle facetter af din livsstil, så vi inviterer dig til at undersøge din livsstil – og du lærer, hvilken pris du betaler for den livsstil du har. Det giver dig redskaber til at vurdere om det er prisen værd.

Du taber dig effektivt, men det er ingen vupti-kur
Effektiv slankeskole er ikke en vupti-lynkur, som giver massivt vægttab, men til gengæld opnår du et vægttab, som er varigt. Og som er til at vedligeholde. Hvis du følger vores principper, vil du kun skulle tabe dig en gang mere i dit liv. 

Men når det er sagt, så taber man sig typisk 1-2 kilo i gennemsnit om ugen, når man følger principperne. Da 5 deltagere fra Lev Livet programmerne på TV2 Øst gennemgik slankeprogrammet tabte de sig tilsammen 131,4 kilo fra august-marts. 

Du kan også gøre det
Og bemærk lige at det foregik hen over juletid. Det kan du også tabe dig en masse. Hvis du vel at mærke har en masse at give af. For det er sådan at man taber sig mere i kilo og centimeter pr. uge jo større, man er. Og det går langsommere, når man er mindre. Til gengæld syner de sidste kilo, der kommer af kroppen af rigtigt meget. Så i sidste ende går det op…

Du kan se alle Lev Livet udsendelserne herunder – og selv vurdere om du kan gøre det samme.

Og kan du ikke, så kan du bare benytte nogle af principperne. Du skal nok kunne mærke en forskel, selv om det kun er små-ting, du ændrer. Det tager så bare længere tid, før du når i mål.

Vis mig andres resultater - klik her og du kan se Lev Livet, TV2 Øst

Karoline tabte 26 kilo: For mig har Birgitte Nymanns kur virket, fordi jeg har været en del af en gruppe. Da jeg først blev præsenteret for selve kuren kunne jeg mærke en lettelse. Mest af alt fordi den er overskuelig og lige til at gå til. At have en livline - Birgitte, er altafgørende. Man får et skub og støtte til at komme videre og gåpåmod til at fortsætte.

Det bedste har været at opdage, hvor let det har været at komme i gang og hvor meget min krop har jublet over den gode kost og motion. Mine organer kan igen ånde, jeg kan mærke mig selv nu hvor jeg ikke er sukkerafhængig og det føles fandeme fedt at være "in charge of my own body".

Til andre der gerne vil i gang. Kom i gang, der venter dig en fantastisk rejse. Selvværdet vokser indefra fra, hver dag der går og udmunder i en smuk selvtillid!

Tanja tabte 22 kilo:  Kuren virker 100%. Den er super-nem at følge og den er effektiv. Man ser hurtigt resultat, og det er alfa og omega, når man går igang med en livsstil ændring. 
Jeg føler mig så super-sund, og ville ønske alle kunne mærke det samme som jeg selv.

 

DU LÆRER OM EMNER SOM: 

SLANKEVEJNINGER - KROPSMÅLINGER
Vi anbefaler, at du bliver vejet en gang om ugen og får lavet kropsmålinger en gang om måneden. Du behøver ikke booke tid til det - bare kom ned i centeret, hvor vi står klar til at hjælpe dig og følge op på dine fremskridt. 

Der kan muligvis forekomme kort ventetid, hvis vi har travlt. Så vidt det er muligt, er det en kvinde, der foretager målingerne. Du kan dog "risikere", at der kun er en mandlig ansat til stede. I givet fald kan du forhøre dig om, på hvilke tidspunkter vores kvindelige ansatte er til stede, til at foretage målingerne. 


 • Hvordan kommer jeg nemmest ned i vægt?
 • Hvordan holder jeg motivationen?
 • Hvordan stabiliserer jeg mit blodsukker?
 • Hvordan får jeg optimal forbrænding 24 timer i døgnet?
 • Hvordan kommer jeg af med min sukkertrang?

 

 • Hvorfor feder sukker?
 • Kan man træne sig slank?
 • Sådan laver du nærende og god mad
 • Er det stress der gør dig tyk?
 • Er din fordøjelse god fra mund til bund?
 • Kan det være mangel på søvn, der gør dig tyk, træk og til en sukkergris?
 • Hvordan får jeg det jeg drømmer om?  

 

DU KAN IKKE UNDGÅ AT TABE DIG


Følger du slankeskolens trinvise anvisninger til at få implementeret varige ændringer, kan du ikke undgå at få det bedre eller tabe dig – eller begge dele.


Du lærer også hvorfor det er svært at ændre vaner, specielt dem, der har med kost, træning, stress og søvn at gøre.


Skræddersy din egen kostplan


Du lærer at granske dine tanker og finde de mønstre der giver dig det du vil have – og du lærer at identificere hvad der tager dig i den forkerte retning.


Du har mulighed for at følge en kostplan som tager dig direkte mod en slankere, fastere og sundere krop og du kan skræddersy din egen kostplan og lade dig inspirere af vores forslag.