Beskrivelse

3 Guidede gåture med Birgitte Nymann

Bliv guidet til at få mere ud af din gåtur.

Lad Birgitte Nymann guide dig igennem 2 x 30 og 1 x 40 minutters gåtur, der sætter fur i forbrændingen og giver dig sved på panden.

  • Gå dig slank og sund – 30 minutters program
  • Gå dig i god form 1 – 30 minutters program
  • Gå dig i god form 2 – 40 minutters program

Gå dig i form 1

30 minutters aktivt træningsprogram for dig, der vil guides igennem din gåtur. Du bliver guidet af Birgitte Nymann, der motiverer og inspirerer dig til at få sved på panden og pulsen op ved at få i forskellige tempi – der passer lige til dig.

Programmet er for dig, der gerne vil i form, men som vil bruge et minimum af tid på det. “Hvorfor bruge mere tid, end det er nødvendigt!?”, som Birgitte Nymann siger.

Vær aktiv på denne gåtur og du kommer hurtigt i meget bedre form.

Gå dig i form 2

Savner du inspiration til din gåtur? Er du skadet og kan ikke løbetræne? Er du vant til at gå med musik i ørerne, vil gerne prøve noget nyt?

Gå med på vores 40 minutters gåtur i aktivt tempo til hede rytmer (musik). Du guides hele vejen igennem til at yde dit bedste – og så slutter programmet af med at du lige får trænet benene.

Programmet speakes af Birgitte Nymann.

Gå dig slank og sund

Effektiv træning, bestående af 30 minutters intervalgang der giver ekstra høj forbrænding, både mens du er i gang men også i timerne efter gåturen med motiverende musik. Du guides igennem hele forløbet af Birgitte Nymann, der holder dit energiniveau og motivationen i top hele vejen. Du laver både gang-intervaller og aktive træningsøvelser på vejen.

3 Guidede gåture med Birgitte Nymann

Programmet speakes af Birgitte Nymann.

Kan du gå kan du gennemføre dette program

Gå ud og nyd naturen – lige der hvor du er. Bliv guidet til en omgang effektiv gang-træning imens du får lys og luft.

Pris: kr. 250

birgittenymann