Beskrivelse

Frisk, slank

og i god form

Lær at tabe dig på den sund måde, så du kan holde vægten bagefter

 

Lær hvordan du holder vægten. For det skal du i resten af dit liv, hvis du vil være slank for altid.

 

Vægttab, eller fedttab kan vi også kalde det, kan foregå på mange måder. Jeg lærer dig, hvordan du taber dig samtidig med, at du får masser af energi, bedre fordøjelse, færre smerter, bedre søvn og i det hele taget stor livskvalitet. Og så lærer jeg dig, hvordan du holder vægten. Det handler nemlig om, at forstå livets gang og kroppens biologi.

Dette slankeforløb er for dig, der virkelig vil tabe dig. Altså fordi du er villig til at ændre på din livsstil, så du taber dig og holder vægten. Det er ikke et forløb, for dig, der vil have en striks kur og et quickfix. (har du tænkt over at når du går på en striks kur, så ved du faktisk ikke hvad der egentlig virker? Du ved at du går ned i vægt, men tænk, hvis du kun behøvede at gøre halvdelen af det du gør for at få resultatet – det finder du aldrig ud af).

Vil du forstå hvorfor du ikke holder vægten, når du først har tabt dig?

Vil du forstå hvordan du ændrer vaner uden at skulle være viljestærk?

Vil du lære at slanke dig på en behagelig måde?

Vil du have styr på din overappetit?

Vil du af med din styrende sukkertrang?

Vil du have mere energi?

Vil du forstå hvad der skal til for, at du kan tabe dig?

Vil du have et afslappet forhold til din krop, kost og livsstil?

Så kom med på dette slankeforløb, for du lærer hvad der skal til. Du får redskaberne til at gøre det. Og så skal du lære at gøre det. Bemærk at jeg skriver ”lære” at gøre det. Du skal lære hvad der skal til for, at du kan komme i mål.

Og nej, det har intet at gøre med at ”tage sig sammen” og bare ”lære at sige nej”. Det handler om alt andet end det, for det har du jo prøvet – og det virkede ikke i længden.

Du skal lære at forstå din krop og din hjerne, hvordan du ændrer vaner uden kamp, og hvor lidt der egentlig skal til, for at det gør en forskel.

Hvordan kan jeg lære dig alt det?

Jeg har så meget erfaring med at arbejde med kvinder 40+ år, som vil ændre livsstil, og jeg ved præcis hvilke fælder du sætter op for dig selv, så du ikke når dit mål. Jeg ved også hvordan jeg hjælper dig til at nå dit mål, for jeg ved hvad der skal til for at du ”hjernevasker” dig selv, så de negative tankespiraler og selvsabotagen bliver vendt til noget, du kan bruge til at få den krop, og det liv du vil have.

Jeg har mere end 25 års erfaring med at hjælpe klienter og slankeholdsdeltagere med at få det gjort.

Lykkes det for alle på mine forløb?

Nej, men mange gennemfører med STOR succes. For jeg har kontakt med vores kursister i lang tid frem, og mange holder vægten eller kommer endnu længere ned i 12-24 måneder efter. Jeg ved, at det gør en forskel.

Men du skal jo ville det. Du skal være villig til at skabe en ændring. Lige som hvis du ville lære at løbe 10 kilometer, så er det jo ikke nok bare at beslutte, at du vil det, købe løbeskoene og finde et løbeprogram. Du skal også gøre det. Træne. Løbe. Regelmæssigt. Ikke gide. Springe over. Løbe for hurtigt, løbe for langsomt, løbe for ofte, løbe for sjældent – for at lære at løbe. Du er ikke i form til det fra første dag. Det er du heller ikke når du vil tabe dig.

Vægten holder ikke sig selv.

Lige som med løbeformen, så holder vægten heller ikke sig selv. Så en vigtig del af et vægttab er, at lære hvad der skal til for at holde vægten. For det skal du jo gøre i resten af dit liv, hvis du ikke skal på ”slankekur” igen og igen.

Det lærer de færreste slankeprogrammer dig. For det er (måske) langt det sværeste – at holde vægten.  Men det lærer jeg dig.

Forestil dig et liv, hvor du ikke er træt af din krop hver dag, hver time!


Hvor: online – lige hvor du er

Hvornår: 6 uger fra d. 04. februar 2024.

Forløbet er spækket med al den viden og inspiration, du skal bruge for at tabe dig nu og her, MEN også til at gøre vægttabet til en fornøjelse OG til at gøre vægttabet langtidsholdbart. Og husk nu, at det ikke handler om at tage dig sammen. Det handler om at lære at arbejde sammen – med kroppen.

Du lærer at slanke dig nu – og på lang sigt – og (måske) for altid (jeg kan desværre ikke spå om din fremtid). Du lærer, hvad der virker for dig – og du lærer, at det ikke altid er det samme, der virker. For du er forskellig fra dag til dag og uge til uge. Og du skal lære hvad der virker for dig.

Hver uge får du massiv mængde information via videoer, lydfiler og tekster.  Og så får du træningsprogrammer, der booster din form, uanset hvor du starter. Jeg har lavet 2 x 12 træningsprogrammer til dig, så dig, der har været inaktiv alt for længe får startet op på den fede måde – og dig, der er vant til at træne bliver udfordret, så du får nye resultater. Træningen er lavet så du kan gøre den hvor som helst – og med simple træningsredskaber, som du får med i opstartspakken.

Det hele foregår sådan her:

  1. du tilmelder dig, og vi sender dig din opstartspakke til en værdi af kr. 1307. Du kan også bestille forløbet uden startpakken (læs mere om pakken længere nede i teksten.)
  2. du får tilsendt et spørgeskema, som du besvarer og sender retur. Spørgeskemaet indeholder spørgsmål om dig og din krop. På den måde får jeg de vigtigste info om dig. Jeg læser alle skemaer grundigt igennem og planlægger detaljerne i forløbet ud fra det. Dvs. jeg har et fuldt overblik over, hvem det er, der deltager på forløbet og hvad der skal til for at du får det bedste forløb.
  3. og så går vi i gang.
  4. Hver søndag får du ny viden, mulighed for ny forståelse, nye opgaver og nye muligheder for at komme videre med din slankeproces.
  5. Om søndagen åbner vores kursusunivers for nyt materiale som du kan indtage lige når det passer dig.

Alle de spørgsmål du har til materialet kan du skrive til mig om søndagen/mandagen, hvor du alligevel skal skrive til mig (læs mere om det senere) og så besvarer jeg alle spørgsmål og meget mere om tirsdagen eller onsdagen.

Hele forløbet starter med et introoplæg – en slags kickoff, hvor du bliver introduceret til det hele. Og herfra er det om søndagen, at du skal lytte og lære om slankeprocessens mange skønne nuancer (se datoer og tider for hvornår det forskellige materiale åbner i vores kursusunivers eller lukkede Facebookgruppe længere ned på siden her).

Vi træner sammen – hver for sig 2 gange om ugen. Træningen foregår online – selvfølgelig. Du kan klikke dig ind på ugens træningsvideoer, når det passer dig efter de er åbnet. Træningsseancerne indeholder ikke bare grundig instruktion af hver øvelse og program, du får også HELE tiden mulighed for at tilpasse øvelserne, så de passer til dig, for du har ikke altid den samme energi og de fleste af os har små-skavanker at tage hensyn til. Er du ikke vant til at træne efter onlinetræningsprogrammer, og tænker at det ikke er noget for dig at træne derhjemme og for dig selv, så kan jeg sige at sådan er der mange der har det. Indtil de har prøvet at træne efter mine programmer 😊 Jeg har jo ikke bare mange års undervisningserfaring, jeg er måske den i Danmark, der har lavet flest træningsprogrammer på video og dvd, og hvis det skal batte noget på den anden side af skærmen, så kan jeg ikke bare undervise på samme måde som hvis du stod i rummet. De fleste oplever, at det gør en stor forskel at få gang i online-hjemmetræningen, fordi det er så nemt at gå til.

Der er mange grunde til at du kan komme i meget bedre form ved at lave onlinetræning end på andre måder. Men lad mig vise dig det hele, når vi ses på skærmen.

Lad dig overraske!

Der er 2 træninger hver uge. Det er mandage og torsdage at du får nye programmer fra morgenstunden. Træningsseancen varer 20-40 minutter pr. gang. Vi træner ikke så længe, men jeg lærer dig teknikker og om hvordan du gør træningen god og effektiv for dig. Så du, efter de 6 ugers forløb er bedre rustet til at træne på egen hånd, end du har været før.

Og så lægges alle træninger i vores kursusunivers, så du kan downloade videoerne og have dem til brug for evigt. Og de ligger i øvrigt også i den tilknyttede Facebook-gruppe, så længe Facebook eksisterer.

Du får også gålydfiler – som er gå-træningsprogrammer, hvor jeg guider dig til at få det maksimale ud af din gåtur. Du kan sågar lære at løbe lidt – og blive glad for det, hvis du vil det.

I opstartspakken, som du får tilsendt, når du tilmelder dig, er alle de træningsredskaber, som vi bruger på forløbet. Det eneste du selv skal sørge for er et træningsunderlag – en træningsmåtte eller på anden måde blødt underlag, som du kan bruge til gulvøvelser. Resten får du af mig.

Du vejer dig hver søndag eller mandag  morgen, tager billede af det og sender det til mig. Alt det forklarer jeg nærmere om hvordan foregår til vores første møde.

Hver søndag eller mandag sender du mig en status over, hvordan det går dig. Jeg sender nogle spørgsmål, som du besvarer – og derudfra laver jeg din personlige vejledning. Dvs. hver eneste uge får du helt personlig feedback, som hjælper dig med at ændre din tankegang og forståelse af, hvad der egentlig skal til for at lige netop du taber dig og opnår det du vil.

Få det gjort én gang for alle.
Alt ovenstående får du – og meget mere. For jeg kan jo ikke beskrive det hele. Jeg ved at du får noget at tænke over og noget at arbejde med. Specielt dig der har forsøgt at tabe dig mange gange har virkeligt gavn af at ryste posen lidt og prøve at gøre det anderledes. Det vil jeg gerne hjælpe dig med.


Pris for hele forløbet inklusiv opstartspakke: kr. 2495.

Opstartspakken består af alle de vigtigste redskaber til at gøre din slankeproces succesfuld. Opstartspakken sender vi til dig hurtigst muligt efter du har tilmeldt dig.

Opstartspakken indeholder

1 x TRS– træningstrop – kan bruges uden specialophæng

1 x EFFEKT-træningsbold

2 x træningselastikker a’ 2,5 meter – 2 forskellige styrker

1 liter Hørfrøolie fra Nyborggaard

1 x Bog: SLANKEKUREN af Birgitte Nymann

1 x blodsukkermålerapparat – Contour XT fra Bayer

Samlet værdi: kr. 1307

Forløbet koster kr. 2495 inklusiv startpakke.


For det beløb får du:

7 x foredrag/information/inspiration med massiv mængde brugbare og gennemafprøvede slanketips

6 ugers personlig feedback på din kostsammensætning og livsstil.

6 ugers intensivt slankeforløb, der ikke bare virker nu, men også bagefter og næste år.

6 ugers motivationsboost ud over det sædvanlige

Opstartspakke til værdi af kr. 1307

Gennemafprøvede opskriftshæfter med rigtig og helt almindelig mad – der gør dig glad.

2 gå-lydtræningsfiler. Lige til at downloade til din smartphone – og så kan du gå et aktivt slanke-gang-program med mig, der guider dig til hvordan.

6 ugers skræddersyede træningsseancer/programmer til at bruge igen og igen og igen.

6 ugers opbyggende træningsforløb, specielt med fokus på teknik og kvalitet med 4 nye programmer pr. uge.

Fælles forum til inspiration, motivation og ideudveksling.

Adgang til al online-materiale i minimum 6 måneder efter afslutning af forløbet.

Undervisning af Birgitte Nymann, der har mange års erfaring med slankeforløb OG formidling og undervisning online.

Kun kr. 2495 for hele forløbet inklusiv startpakke.


Store fordele ved at det foregår online

Fordelene ved, at dette forløb foregår online, er mange. Først og fremmest kan vi være sammen om samme mål – hver for sig – og når det passer dig. Du kan lytte og træne med lige når det foregår, eller når det passer i din dag.  Du kan følge med på din smartphone, tablet eller computer. Du kan gentage de samme seancer mange gange, hvis du har behov for det. Du kan beholde al materiale i al evighed, hvis du downloader det – og du har adgang til det hele i vores onlineunivers i minimum 6 måneder efter afslutning af forløbet. Dvs. du kan tilgå det alle steder i laaaang tid. Så du kan komme til bunds i din slankeproces.


Oversigt over indhold + datooversigt:

Søndag d. 4. februar

Opstartsoplæg – det tager 1½ time. Her får du de grundlæggende skridt og teknikker til at få gang i vægttabet på en holdbar måde. Du bliver introduceret til hele forløbet – og du får alle de informationer du skal bruge for at komme bedst i gang med det hele. Send spørgeskemaer og vægtfoto til mig.

Mandag d. 5. februar

Træning. Du bliver introduceret grundigt til de vigtigste teknikker til at gøre træningen effektiv og gavnlig for din krop. Forlad træningen energifyldt og tilfreds. Træningen er et miks af puls- og styrketræning.


Tirsdag d. 6. februar

Motivationsoplæg.


Torsdag d. 8. februar

Træning: EFFEKT og stræk


Søndag d. 11. februar

Foredrag, oplæg, input og inspiration. Lær mere om slankeprocessen og lær hvilke trin er de(t) næste relevante for at booste dit vægttab og energiniveau.

Lær om sukkertrang, blodsukkerregulering og fedtforbrænding.


Mandag d. 12. februar

Træning: Puls og styrke – med træningsstrop (du bliver introduceret til træning med den, hvis du ikke har prøvet det tidligere – og har du masser af strop-erfaring, så er der også et program til netop dig).


Tirsdag d. 13. februar

Opfølgning på søndagsoplægget og så får du individuel feedback, så får du masser af inspiration til at komme godt videre fra hvor du er nu.


Torsdag d. 15. februar

Træning: Mave- og rygtræning


Søndag d. 18. februar

Foredrag, oplæg, input og inspiration. Lær om hvad naturlig mad er og hvorfor det mætter mere end ”unaturlig” mad. Lær om mæthed og portionsstørrelser. Og lær at måle dit blodsukker – og lær at tolke tallene, så du ved hvordan maden påvirker dig. blodsukkermålinger er essentielle for dig, der skal tabe dig mere end 10 kilo – og de er essentielle for dig, der vil vide hvad der gavner dig blodsukker og hvad der ikke gør. Du får en blodsukkermåler af mig, så du kan måle!! Den er med i opstartspakken.


Mandag d. 19. februar

Træning: Styrk hele kroppen – med træningselastik

Og så skal du lave blodsukkermålinger i de næste 5 dage!


Tirsdag d. 20. februar

Opfølgning på søndagsoplægget – og masser af feedback til dig.


Torsdag d. 22. februar

Træning: Pulsen op uden hop


Søndag d.
25. februar

Foredrag, oplæg, input og inspiration.
Lær om fedtstoffer og hvorfor du skal spise nok fedt for at komme af med det overskydende fedt, du har på kroppen. Lær om motivation og hvorfor du ALTID er motiveret og faktisk ikke kan være det modsatte (det forklarer jeg dig hvad jeg mener med, men du kan kun være motiveret – der er ingen modpol) – og hvad der skal til for at du holder fast denne gang. Lær at forstå, hvorfor du saboterer dine egne planer, og lær hvordan du sætter noget andet i stedet.


Mandag d. 26. februar

Træning: EFFEKT med EFFEKT-bold


Tirsdag d. 27. februar

Opfølgning på søndagsoplæg og feedback på ugens statusmail


Torsdag d. 29. februar

Træning: Baller og arme – med træningselastik


Søndag d. 03. marts

Hvad har søvn og vægttab med hinanden at gøre? Hvordan påvirker for lidt søvn din appetit og blodsukker? Forstå din søvn og hvad det er der holder dig vågen. Mangel på søvn gør det sværere at komme ned i vægt, giver større blodsukkerudsving, giver dig meget mindre energi og giver dig lettere overstress. Lær om hvordan du sover dig til en slank krop og flad mave. Og så skal du naturligvis sende statusmail til mig som sædvanligt.


Mandag d. 04. marts

Træning: Puls og styrke


Tirsdag d. 05. marts

Individuel feedback og besvarelse af spørgsmål.


Torsdag d. 07. marts

Træning: Mave- og rygtræning – med EFFEKT-bold


Søndag d. 10. marts

Lær om fordøjelsen.

Har du egentlig en god fordøjelse? Og hvad er det?

Min erfaring er at på dette tidspunkt af forløbet har de fleste fået en meget bedre fordøjelse (og forbrænding), men der er nogle der stadig har problemer som kræver noget andet. Alt det lærer du om – og så lærer du at forstå hvordan fordøjelsen påvirker humør, sygdomme, sundhed, blodsukkerregulering, appetit og sukkertrang.

Lær om stress og hvorfor for meget unødvendig stress gør det svært at ændre vaner og komme ned i vægt. Forstå hvorfor mavefedtet lettere sætter sig, når du stresser afsted. Få også simple teknikker til at mindske din unødvendige stress.


Mandag d. 11. marts

Træning: Pulsintervaller


Tirsdag d. 12. marts

Individuel feedback

Torsdag d. 14. marts

Træning: Styrk hele kroppen med træningsstrop


Søndag d. 17. marts

Så lægger vi an til landing – med connecting flights! For du er jo ikke færdig. Det bliver du aldrig. Du er bare ved at være færdig med dette forløb. Og jeg vil gerne hjælpe dig godt videre. Så du ikke tager på igen, når vi afslutter her. Jeg vil gerne hjælpe dig med at forstå og føle hvad der skal til for at du kan nå dine mål.

 

Hvem underviser og guider dig igennem forløbet?

Birgitte Nymann er din underviser, instruktør, vejleder og guide på forløbet. Herudover har du også fornøjelsen af al hendes viden på lydfiler og videoer, som du får i løbet af de 6 uger. Birgitte Nymann har massiv erfaring i at køre onlineundervisning, kostvejledning og vidensformidling til kvinder 35+ år, der har prøvet mange slankekure.

Det er lavet til dig. Hele forløbet.
Husk at hver eneste seance, om det er foredrag eller træning, bliver skræddersyet til hvor vi og du er i forløbet. Dvs. ovenstående er de sikre emner for hver gang, men der kommer masser af andre slankerelevante emner på banen. Jeg kan ikke skrive dem alle sammen ned, for jeg ved ikke præcist hvad det bliver med dette hold. Det er jo det, der ligger i, at skræddersy forløbet. At jeg ikke planlægger det i detaljer fra starten, men lytter til dig og fornemmer hvor vi skal hen for at gøre netop dette forløb til et succesfuldt forløb for alle deltagere.

Du får alle træningsredskaber i opstartspakken.
I opstartspakken, som du får tilsendt, når du tilmelder dig, er alle de træningsredskaber, som vi bruger på forløbet. Det eneste du selv skal sørge for er et træningsunderlag – en træningsmåtte eller på anden måde blødt underlag, som du kan bruge til gulvøvelser. Resten får du af mig.

Træningsredskaberne, jeg har udvalgt til opstartspakken, er bestemt ikke tilfældige. Det er mine favorittræningsredskaber – og samtidig er det eminente træningsredskaber til træning, når man har forskellige skader og skavanker at tage hensyn til. Det gør det nemt for mig at hjælpe dig i form, når du har de træningsredskaber. Derfor er de med i forløbets pris.

Uden opstartspakke?
Du kan købe forløbet uden opstartspakke. Det koster kr. 1995.


Skriv til os på info@nymanns.dk, og spørg om alt du mangler svar på.

6 ugers online forløb – Frisk, slank og i god form.

Et slankeforløb ud over det sædvanlige.

Startdato: 04. februar 2024

Pris

DKK 2.495,- inkl. opstartspakke
DKK 1.995,- ekskl. opstartspakke

 

Opstartspakken indeholder træningsudstyr, hørfrøolie og blodsukkermåler til en værdi af over kr. 1400. Se beskrivelse i teksten.

Event Details

Date: 04/02/2024

Start time: 09:00 CEST

End time: 11:00 CEST