Beskrivelse

Boost dit immunforsvar – og få (endnu mere) energi

 

Foredrag 30. november 2023

Boost dit immunforsvar – og få (endnu mere) energi

Immunforsvaret skal hverken være for aktivt eller for svagt, men det skal være i balance og rettet til at tage sig af trusler udefra.

Immunforsvaret er et omfattende system, og det er ret fantastisk, hvad det er i stand til. Du er faktisk fuldstændig selvhelbredende helt inde fra og ud – hvis din krop har gode arbejdsforhold.

Moderne livsstil gør det desværre svært for immunforsvaret at forsvare det det skal og gør det endnu sværere at helbrede dig.

Kom med på dette foredrag og lær hvordan du booster din selvhelbredende kraft med et snuptag – og boost også dit energiniveau til at komme igennem den mørke tid på bedste vis.

Lær om hvad du selv kan gøre for at sørge for at immunforsvaret opretholder orden og sørger for at du er bedst rustet, til at bekæmpe infektioner og inflammation, virus eller andre mikrober!

Du lærer om kost, træning, søvn, lys, luft, urter og kosttilskud. Og så hører du også om hvordan din mentale tilstand påvirker dit immunforsvar – både positivt og negativt.

 

Lær det hele og meget mere af Frede Damgaard (DET ernærings-terapeut, phytoterapeut, biopat/naturopath ibm, foredragsholder og underviser igennem 49 år).

 Og du kan være med lige når det sker, eller du kan være med senere. Alle deltagere får tilsendt en optagelse af foredraget efterfølgende.


Book din plads nu.

Boost dit immunforsvar – og få (endnu mere) energi

Hvor: Online på din pc, laptop, smartphone eller tablet.

Hvornår: 30. november 2023

Tid: 19.00 til 21.00

Underviser: Frede Damgaard

(se vores afbudsregler her)

Pris

DKK 150

142 på lager

Event Details

Date: 30/11/2023

Start time: 19:00 CEST

End time: 21:00 CEST