Beskrivelse

Event-uge med Birgitte Nymann på Club La Santa

En aktiv uge i sol, varme og godt selskab!

Få fornyet energi i spanske rammer.

Kom med på en event-uge med Birgitte Nymann på Club La Santa på Lanzarote (Spanien) og lad dig motivere og inspirere til en aktiv livsstil. kurset er for dig, der vil mere end bare at have en ferieuge i et varmt klima. Programmerne er sammensat, så alle kan deltage – uanset hvilken form, figur og erfaring, du har. Igen i år er der rift om pladserne – så book din plads nu.

Udover det aktive træningsprogram ønsker vi at motivere dig på alle mulige andre måder både før, under og efter vores event.

La Santa Sport Program
Event-uge med Birgitte Nymann på Club La Santa

HVAD SKAL DU GØRE, NÅR DU GERNE VIL MED?

Indbetal kr. 2.800,- her på siden.

Dette beløb giver dig adgang til hele ‘Event-uge med Birgitte Nymann på Club La Santa’ og alle de ekstra ting, du får med.

HEREFTER:

Book dit ophold på Club La Santa. Prisen afhænger af mange faktorer, som fx. hvilken type indkvartering, antal personer i lejligheden, om du vil have mad med i prisen eller ikke.

Daniel Ølholm Hassing – Club La Santa DK
Du skal kontakte Daniel Ølholm Hassing hos Club La Santa i Danmark (se kontaktinfo herunder). Han er vores effektive gruppeaktivitetsperson på Club La Santas kontor. Han ved alt om flyrejsen, indkvartering, kvart-, halv- eller helpension, og han sætter dig gerne sammen med en makker fra vores event, hvis du har lyst til at bo sammen med nogen, såfremt du rejser alene. Han kan fortælle dig alt om alle de forskellige indkvarteringsmuligheder.

En god ide omkring mad
Til info vælger de fleste af vores deltagere ikke “halvpension”. På den måde giver det mulighed for at komme ud og spise på områdets andre restauranter.

Vores pladser på flyet
Vi har vores “egne” pladser på flyveren og hotellet, så husk at sige til ham, at det er ”Energievent med Birgitte Nymann”, du deltager på – og Birgitte Nymann, som du skal med.

Event-uge med Birgitte Nymann på Club La Santa


Periode:

Fredag d. 4. november – 11. november 2022
 

  • Event-uge med Birgitte Nymann på Club La Santa

    2.800,00 kr.

Prisen inkluderer ikke rejse og indkvartering.

18 på lager

Prisen dækker flg.:

  • 7 dages aktivitetsprogram fra morgen til aften.
  • Birgitte Nymann er underviser på alle sessioner.
  • Adgang til Birgitte Nymanns onlinetræningsunivers – som vi åbner for 4 uger før afrejse. Vi anbefaler på det kraftigste, at du deltager i onlineprogrammet for at få mest ud af selve eventugen på Club La Santa.
  • 4 nye træningsprogrammer pr. uge
  • Event-T-shirt i høj kvalitet
    (fås i str. XS-XXXL)

Information om valg af lejlighedstyper

CLUB LA SANTA
Lejlighedskategorier | Lejlighedspriser

Kontakt:
Daniel Ølholm Hassing
Telefon: 76 500 400
E-mail daniel@clublasanta.dk

Event Details

Date: 04/11/2022

End time: 21:00 CEST