Beskrivelse

Få den bedste overgang – og kom godt videre

Har du svedture? Humørsvingninger? Er du i dårligt humør uden grund? Har du ondt i dine led? Tager du på uden at spise mere? har du svært ved at komme ned i vægt? Har du væskeophobninger? Søvnproblemer? Hovedpine? Fordøjelsesproblemer, som du ikke havde tidligere?

For alle kvinder ændrer hormonproduktionen sig efter, de er fyldt 35 år. Østrogen – og progesteronniveauet mindskes, og det kan give almindeligt kendte gener med hedeture, tørhed i slimhinder, energitab, skiftende humør, søvnproblemer, træg fordøjelse og meget andet. Nogle kvinder har store gener imens andre stryger igennem overgangsalderen og tiden op til, uden at mærke noget som helst andet end før.

Er du kvinde 35+ år, så er dit næringsbehov ændret. Og har du gener af de hormonelle forandringer, så har du et endnu større behov for at få balanceret dit næringsindtag. Fx så påvirker raffineret sukker og et ustabilt blodsukkerniveau dine hormoner meget. Ligeledes kommer for lille mængde af de gode fedtstoffer til udtryk ved fx at du får større væskeophobninger eller hovedpine. Du har også brug for mikronæring i form af selen, kalk og D-vitamin og meget andet, hvis du vil hjælpe din krop, når du er midt i livet.

På foredraget vil ernæringsterapeut Frede Damgaard derfor komme ind på kostens- og mikronæringsstoffernes betydning for overgangsalderen. Du lærer hvordan du spiser dig til optimal næring, og hvordan du med de rette kosttilskud kan forbedre kroppens tilstand og komme meget lettere igennem den, for nogen, hårde tid.

Lær det hele og meget mere af Frede Damgaard (DET ernærings-terapeut, phytoterapeut, biopat/naturopath ibm, foredragsholder og underviser igennem 48 år).

Book din plads nu.

Få den bedste overgang – og kom godt videre!

Hvor: Online på din pc, laptop, smartphone eller tablet.

Hvornår: 27. april 2023

Tid: 19.00 til 21.00

Underviser: Frede Damgaard

Pris

DKK 150

99 på lager

Event Details

Date: 27/04/2023

Start time: 19:00 CEST

End time: 21:00 CEST