Beskrivelse

Fedtstoffer er livsvigtige – Hvilke fedtsyrer gavner dig ? 

 

Er det fedtfattig eller fedtrig kost, der gør dig sundest? Bliver du slank eller tyk af at spise fedt? Er smør godt eller skidt? Hvad med margarine? Er Becel et godt valg, når du vil stege? Er vegetabilske olier altid gavnlige? Og hvordan kender du forskel på godt og dårligt fedt? Hvad skal du i det hele taget med fedt i kroppen?

Disse spørgsmål får du svar på på dette foredrag med Frede Damgaard. Og du får i det hele taget en masse svar på, hvilke fedtstoffer du skal have og hvilke du helst skal undgå, hvis du vil have en sund krop.

Der findes et utal af fedtsyrer i kroppen og kosten. Nogle fedtstoffer kan kroppen selv lave, imens andre skal tilføres via kosten. Desværre får mange af os for lidt af dem der skal ind via kosten – og for mange af andre fedtstoffer, som vi ikke har brug for.

En gang troede man at animalske fedtstoffer var ”farlige” og at plantefedtet var det gode. Men i dag ved vi at fedtet fra fx fisk er helt essentielt for at dine celler overalt i kroppen kan fungere og samtidig ved vi at fx er fedtet fra solsikkekerner, vindruekerner og majs virkelig godt at gå uden om. Og så er der nogle fedtstoffer som er gode når du skal stege og bage og så er der andre som du ikke bør varme op, hvis du vil fodre dine celler optimalt.

Nogle fedtstoffer er nemme at få nok af. Andre er noget mere besværligt at få ind i kosten. MEN Frede Damgaard ved lige hvordan han guider dig til at forstå fedtsyrernes kompleksitet og omsætte det til daglig indtagelse.

Vil du opdateres på sidste nye viden om fedtstoffer og have fjernet lidt af din fedtforskrækkelse, så er dette foredraget for dig.

Du undervises af Frede Damgaard, der er DET ernærings-terapeut, phytoterapeut, biopat/naturopath ibm, foredragsholder og underviser igennem 49 år.

Book din plads nu.

Kan du ikke deltage live, så kan du være med alligevel. Vi sender dig optagelsen af foredraget efterfølgende.

Fedtstoffer er livsvigtige – Hvilke fedtsyrer gavner dig? 

Hvor: Online på din pc, laptop, smartphone eller tablet.

Hvornår: 09. maj 2023

Tid: 19.00 til 21.00

Underviser: Frede Damgaard

(se vores afbudsregler her)

Pris

DKK 150

150 på lager

Event Details

Date: 09/05/2023

Start time: 19:00 CEST

End time: 21:00 CEST