Beskrivelse

Forstå kollagen, hvad gavner det

og hvor meget

skal du have!

Kollagen er et protein, som er utrolig vigtig for alle dine celler. Hudceller, knogleceller, muskelceller og ja, alle andre celler i din krop. Kollagen er en uundværlig byggesten til brusken i dine led og i bindevævet, der binder dig sammen fra top til tå og inderst til yderst – og bindevævet holder din hud elastisk, fast og giver den ungdommelige fylde.

Næstefter vand består du af mest af kollagen. Og allerede fra 25 års alderen begynder du at miste kollagen. Og det kan ses både på din hud og hår, men også mærkes på dine led og muskler.

Kollagen får du ind via kosten, men kan du udnytte det optimalt? Og hvad sker der, hvis du tager et tilskud af kollagen, som det er blevet meget populært at gøre?

Kollagen bruges også til at pleje dine negle, til at styrke dine knogler, forbedre dine slimhinder og til regulering af hormonerne.

Kollagen spiller sammen med andre mikronæringsstoffer, så det er ikke nok bare at spise mere kollagen, hvis du vil booste din krops indhold af de gavnlige proteiner. B- og C-vitaminer spiller også en vigtig rolle, når du fx vil reducere rynker og fine linjer og til at holde hud og bindevæv spændstigt. Og sådan er der en række sammenhænge, der er gode at kende og forstå, når du vil have det optimale ud af det du spiser.

 

Kom med på dette foredrag og lær det hele og også dette:

  • Hvad er kollagen egentlig?
  • Hvordan laves kollagen-tilskud?
  • Kan man spise sig til mere kollagen via kosten?
  • Hvor længe går der før du kan mærke en forskel, når du tager kollagen som tilskud!?
  • Hvor meget kollagen skal du tage?
  • Hvilken slags kollagen-tilskud skal du tage? (det er nemlig forskelligt afhængigt af, hvor i din krop, du vil have det til at virke)
  • Kan man få vegansk kollagen?

 

Foredraget afholdes af Frede Damgaards foredrag den 8. juni kl. 19.00-21.00. Det er online.

Og du kan være med lige når det sker, eller du kan være med senere. Alle deltagere får tilsendt en optagelse af foredraget efterfølgende.

 

Book din plads nu.

Forstå kollagen, hvad gavner det og hvor meget skal du have!

Hvor: Online på din pc, laptop, smartphone eller tablet.

Hvornår: 08. juni 2023

Tid: 19.00 til 21.00

Underviser: Frede Damgaard

Pris

DKK 150

Ikke på lager

Event Details

Date: 08/06/2023

Start time: 19:00 CEST

End time: 21:00 CEST