Beskrivelse

Få kontrol over din sukkertrang

Få kontrol over din sukkertrang


Dette forløb er for dig, der kan genkende følgende:

 • Du overmandes ofte af sukkertrang
 • Du bliver i dårligt humør, hvis du ikke får sukker
 • Du føler at du går sukkerkold om eftermiddagen
 • Du har stor sukkertrang efter frokost eller aftensmad
 • Hvis der står slik, kage, dessert på bordet, kan du ikke sig nej til det
 • Når du først er gået i gang med at spise sukkersødt, kan du ikke stoppe før posen/skålen/tallerkenen er tom
 • Dit humør og energiniveau svinger meget op og ned
 • Du kan erstatte måltider med chokolade, kage eller is
 • Du skjuler dit sukker/slikforbrug for andre
 • Du spiser slik- og sukrede sager i skjul
 • Du har svært ved at forestille dig et liv uden masser af slik og kager

 

Du har det som du spiser
Selvom at det umiddelbart kan virke som om sukker er nødvendigt for at holde energiniveauet og hjernefunktionen i gang, så ved du jo i virkeligheden godt at for meget sukker ikke gør noget godt for dig. Ellers ville du ikke læse dette.

Skjuler du for andre, hvor meget sukker, slik, kager, kiks, chokolade og småkager du spiser?
Drikker du sodavand i store mængder?
Kan du ikke komme igennem dagen uden at få dit sukkerkick i en eller anden form?

Så har sukkeret taget magten over dig. Det er blevet det der bestemmer over dig – og ikke omvendt.

Vil du have sukkerfrihed, som jeg kalder det, så skal du kunne vælge om du vil spise slik, kager, desserter, is, kiks, småkager eller hvad det er du spiser meget af. Det skal ikke være det der bestemmer at det skal spises. For så har du jo ingen frihed.

Vil du have magten tilbage, så det er dig der bestemmer, hvornår du skal spise slik, kager og chokolade – og så du ikke overspiser af det søde stads, så skal du finde årsagen til den ustyrlige sukkertrang. Det er ikke nok, bare at beslutte at du ikke vil spise det. Det ved du. Ellers er var du ikke nået her til i beskrivelsen af dette kursus.

Du bliver træt af at spise alt det sukker
Et stort sukkerindtag dræner dig for energi og overskud. Et stort sukkerindtag gør dig træt, i dårligere humør og sænker din koncentration. Og så giver for meget sukker dig alt for mange ubrugeligt kalorier, som blot gør din krop mere og mere usund – og overvægtig.

Og så er der i øvrigt mange af mine kursister der oplever disse symptomer forsvinde, når de får kontrol over sukkerindtaget:

 • Migræne
 • Hovedpine
 • Fordøjelsesproblemer
 • Uren hud
 • Humørsvingninger
 • Depression
 • Kronisk træthed
 • Koncentrationsbesvær
 • Ledsmerter
 • Forhøjet blodtryk
 • Forhøjet kolesteroltal
 • Væskeophobninger
 • Overvægt

 

Spis dig fra din sukkertrang.

Du kan spise dig i godt humør eller i dårligt humør. Du kan spise dig til masser af energi eller til ingen energi. Du kan spise dig til at blive frisk eller til at være doven og træt. Du kan spise dig rask og du kan spise dig syg. Du kan spise dig til en sund velfungerende krop eller til en usund og nedbrudt krop. Du kan spise dig tyk og utilfreds, og du kan spise dig slank og tilfreds.

Du skal bare vide hvordan du skal gøre det. Og nej, det er ikke at forsage alverdens skønne madvarer. Det handler om at nære din krop, så du ikke har brug for daglige sukkerorgier for at holde livet og dagen ud.

Kan man blive afhængig af sukker?

Ja. I høj grad. Det er blot forskelligt hvad afhængigheden opstår af. Nogle er fysisk afhængige. Andre er psykisk afhængige. Men uanset årsagen til afhængigheden, så er det dårligt for dig.

Er det et problem at spise sukker?

Nej. Kun hvis du syntes det er det. Og det er det for mange. Alt for mange er styret af sukker, slik, sodavand, energidrikke og alskens sukkerholdige fødevarer og kan ikke lade dem være. De får det dårligt at IKKE at spise dem. Og dermed kan det føles som om man ikke kan leve uden – og at det er livsnødvendigt at spise sukker. Det er det ikke. Lige som det ikke er livsnødvendigt at drikke alkohol. Alkohol i kontrollerede mængder er fint. Således er det også med sukker.

Problemet er blot at nogle af os ikke kan styre indtaget. Af sukker. Eller alkohol. Og så er det dårligt. Så bliver det til et misbrug, der dræner dig for både psykisk og fysisk energi.

Mange drikker en masse kaffe og energidrikke for at hæve energiniveauet, for de spiser så meget sukker. Mange har et meget svingende humør, fordi de spiser så meget sukker. Mange sover dårligt og har ondt i hovedet og i det hele taget hele kroppen, fordi de spiser for meget sukker.

De og du kan bare ikke mærke det. at det er sukkeret der skaber problemet. For det føles så pokkers godt at indtage det. og livet føles dårligere uden. Lige som alkohol gør for en alkoholiker.

Måske hører du til dem, der siger således om dit store sukkerindtag:

”jeg spiser lige det her og så spiser jeg ikke mere fra i morgen” (men du spiser alligevel sukker i morgen)

”jeg var ved at gå sukkerkold, så jeg skulle have noget sukker” (og du får det dårligt, hvis du ikke spiser sukkeret)

”det er nok ikke så usundt, som de siger” (og så gufler du løs, selvom du egentlig gerne vil lade være)

”jeg løber det væk” (men du bliver for træt, og så beslutter du at du gør det i morgen)

”jeg vejer ikke for meget, så jeg kan sagtens spise løs af alt det søde”

Men det er ikke sundt for dig, uanset hvor gode undskyldninger du finder på. For meget sukker dræner dig for energi, det gør dig humørsvingende, giver dig flere smerter og påvirker hele din krop negativt.

 

Er dette kursus noget for dig?
Hvis du kan svare ja til et af disse spørgsmål, så har du i hvert fald et problem med dit sukkerindtag – og så vil du kunne få hjælp fra dette kursus:

Gemmer du ofte dit slik-, kage og sodavandsforbrug for andre?

Er du flov over, hvor meget sukker du spiser?

Har du ofte besluttet at ”nu skal det være slut”, men du kan ikke holde dig fra de søde sager?

Har du svært ved at styre dit humør og energiniveau?

Har du meget mavefedt og/eller dårlig fordøjelse/eller hovedpiner?

Kan du ikke komme igennem en dag uden at spise sukker i en eller anden form?

Er det sukkeret der styrer dig, frem for dig der styrer hvornår du spiser sukker?

Lad mig hjælpe dig med at komme af med din sukkertrang, blive frisk, få bedre hukommelse, sove bedre og grine mere.

En måneds intensiv forstå-dit-sukkerforbrug-og-få-sukkerfriheds-forløb, der giver dig fornyet energi til at gøre alt det du vil.

Dette er ikke bare et kursus, hvor vi siger; så hold munden lukket og tag en gulerod og et glas vand. Vi guider dig igennem de forskellige sukkerafvænningsfaser, så det bliver så let og lige til at gøre det. Og så du lærer at forstå din sukkertrang. Og lærer hvad der skal til for at den mindskes eller forsvinder helt (ja, vi ved det lyder vildt at den kan det).

Men du skal selvfølgelig ville det. Du skal ville gøre en indsats, for din sukkertrang forsvinder ikke, blot fordi du tilmelder dig til kurset. så du skal være klar på at gøre det, der skal til for at din sukkertrang kommer under kontrol. Og lige så snart du er der, så er det så let at styre indtaget af søde sager – OG du bliver friskere, gladere og føler dig MEGET bedre tilpas.

 

Lær de simple leveregler, der gør dig sukkerfri, sund og frisk
Du har friheden til at vælge hvordan du vil have din daglige kost skal påvirke dig. Du skal ”bare” kende forskellen og vide hvad der virker hvordan. Du skal lære at forstå din sukkertrang, så du kan komme den i forkøbet – og så du kan eliminere den.

At lade helt være med uhæmmet at spise slik og tage kontrollen over hvad du kommer  munden virker kun, hvis du kommer sukkertrangen til livs. Hvis du udelukkende lader bland-selv-slikket eller wienerbrødet være, fordi du har stor viljestyrke, så virker det ikke i længden.

Du skal fjerne trangen.

Kom med på mit forløb og lær de simple leveregler, der gør en forskel. Du får simple kostråd og en større forståelse af hvad der skal til, for at du får det du vil have; sundhed, vægttab, energi, bedre fordøjelse, stærkere krop eller hvad dit mål for dit sunde nytår.

Hvordan kommer jeg af med min overdrevne sukkertrang? Og kan du aldrig spise slik igen? Er cola light en god ide i stedet? Og hvad gør de kunstige sødemidler egentlig ved kroppen? Hvorfor er det nemmere at tage på end det er at tabe sig? Hvorfor giver en stresset hverdag dig mere lyst til søde sager? Og hvad gør mangel på søvn ved din viljestyrke, sukkertrang og mavefedt? Er der andet end mad, der kan gøre dig tyk? Kan den søde tand efter aftensmaden forsvinde? Og kan du i det hele taget undvære slik og kager? Hvordan holder du energien i top og ditto med humøret – hele dagen? Disse spørgsmål og en masse andre får du svar på, på dette forløb over 3 tirsdage i januar og en i februar.

 

Hvordan foregår det?

Du undervises via vores kursusunivers, hvor du får videoer, lydfiler, tekster og alt der hører til kurset. Du får undervisning i alt, der påvirker din sukkertrang – og alt der skal til for at hjælpe dig med at få sukkerkontrol/frihed.

Jeg underviser dig i sukkerets finurligheder og du får stor viden om, hvordan du tøjler din sukkertrang.

Hver onsdag besvarer jeg, Birgitte Nymann, alle dine spørgsmål og hjælper dig igennem dine frustrationer, og hun hjælper dig med dine umiddelbare udfordringer. Så du kan få styr på sukkertrangen.

Alt bliver skræddersyet til dig, der er med på holdet her, for alt vi giver dig af viden er tilpasset til hvor lige netop alle jer der deltager er.

Jeg har stor erfaring i at hjælpe kvinder af med den ustyrlige sukkertrang – OG den ustyrlige indre dialog om hvor meget man må spise, hvor meget man skal træne og i det hele taget negativ tilgang til krop og sundhed.

Og alt det giver jeg dig det bedste af på dette 30 dages forløb.

 

Hvem er Birgitte Nymann?

Jeg er sukkertrangsekspert. Specielt kvinder 35+ år er jeg mester i at hjælpe. Jeg er god til at hjælpe dig, der har mange undskyldninger for at spise sukker og ikke få gjort noget ved din sundhed. Og så er jeg megagod til at guide lige netop dig, den enkelte, til at finde sin vej. For der er ikke to veje til et sukker-kontrolleret liv, der er ens.

Jeg har massiv erfaring i at guide, undervise og vejlede kvinder, der vil noget andet end bare at lukke munden og følge en kostplan. Jeg er specialist i at arbejde med årsagen til de kost- og træningsmæssige udfordringer mange kvinder har, og komme de dårlige vaner til livs ved at håndtere årsagen i stedet for blot at symptombehandle.

Prøv selv. Du kan få pengene tilbage, hvis du ikke syntes kurset gør en forskel for dig.

Sukkertrang

Få kontrol over din sukkertrang

Hvornår: 1. – 30. januar 2024

Hvor: På din pc, smartphone eller tablet – lige hvor du er

Pris

DKK 699

99 på lager

Event Details

Date: 01/01/2024

Start time: 06:15 CET

End time: 21:00 CET