Beskrivelse

Lær om hjertekarsygdomme, kost og mikronæring

 

Foredrag 3. november 2022

Lær om hjertekarsygdomme, kost og mikronæring.

Hjertesundhed og velfungerende kredsløb er vitale for vores liv – og jo ældre vi bliver, jo vigtigere er det at have fokus på forebyggelse og stabilisering af kredsløbet. Selvom de fleste af os kender de gængse råd til at vedligeholde vores kredsløb, med motion, fordi det støtter vores kredsløb, og at nogle fødevarer bør begrænses i indtag, og visse fødevarer bør øges, ligesom visse mikronæringsstoffer kan hjælpe til at hæmme aldring af hjerte- og kredsløb, hvis vores blodårer og hjerte skal holde i mange år. Denne aften har fokus på erfaringen- og videnskabens bedste bud på hjertevenlig livsstil.

Du får en dybere viden om nogle af de større og banebrydende forskningsstudier, der er gennemført, og som specifikt har fokus på hjertesundhed. Samtidig bliver du klogere på de mekanismer, der har indflydelse på, hvordan dit hjerte-kar-system reagerer og ældes.

Lær det hele og meget mere af Frede Damgaard (DET ernærings-terapeut, phytoterapeut, biopat/naturopath ibm, foredragsholder og underviser igennem 49 år).

oterapeut, biopat/naturopath ibm, foredragsholder og underviser igennem 49 år).

Book din plads nu.

Kan du ikke deltage live, så kan du være med alligevel. Vi sender dig optagelsen af foredraget efterfølgende.

Lær om hjertekarsygdomme, kost og mikronæring

Hvor: Online på din pc, laptop, smartphone eller tablet.

Hvornår: 3. november 2022

Tid: 19.00 til 21.00

Underviser: Frede Damgaard

(se vores afbudsregler her)

Pris

DKK 150

149 på lager

Event Details

Date: 03/11/2022

Start time: 19:00 CEST

End time: 21:00 CEST