Beskrivelse

Sommerboost Level 2

Boost din sommerform på 30 dage – level 2

Birgitte Nymann laver live-træning i 25-30 minutter hver dag i 30 dage i træk. Du kan være med, komme i topform og blive glad i låget!

Hver dag får du et nyt program.

3 gange om ugen undervises du live, så du kan være med, lige når det sker. De resterende programmer offentliggøres kl. 05 i den tilknyttede Facebookgruppe – og endnu tidligere i vores kursusunivers, hvorfra du også kan downloade alle programmerne og benytte dem igen og igen.

Hvert træningsprogram varer 25-30 minutter. Programmerne er meget varierede og velinstruerede, så du ikke bare træner, men også lærer at lave øvelserne, og dermed opnår et maksimalt resultat.

Træningsprogrammerne indeholder relevant opvarmning og øvelser med forskelligt fokus. Nogle dage er det pulstræning og andre dage er det styrketræning med simple redskaber.

Vi har aktive stræk-seancer, så vi holder kroppen på toppen.

Se programindhold

Hvordan foregår det?

Birgitte Nymann laver dagligt et nyt program til dig. Hun sammensætter et effektivt og resultatorienteret 25-30 minutters træningsprogram, som du så udfører selv eller sammen med dine venner, familie eller kollegaer.

Programmet kan udføres i stuen, udenfor eller i fitnesscentret – altså lige der hvor du føler dig allerbedst tilpas.

Programmerne er lavet til dig, der er vant til at styrke din krop indefra og ud. Du skal være vant til at træne regelmæssigt for at få det optimale ud af de 30 programmer.

Når forløbet er slut, kan du fortsat træne løs. Du kan nemlig downloade alle programmerne eller afspille dem direkte fra vores kursusunivers eller fra den lukkede Facebookgruppe, der hører til forløbet.

Sommerform på 30 dage

Forløbet er for dig som allerede er vant til at træne aktivt.

Skal du derimod til at starte helt fra grunden med at træne, så se Sommerboost Level 1 og kom godt i gang.

Periode: 1. juni – 30. juni 2022.

Forløbet indeholder disse træningsredskaber*:

Pris

DKK895

*Træningsredskaberne er ikke inkluderet i prisen

Event Details

Date: 01/06/2022

Start time: 06:15 CEST

End time: 21:00 CEST