Det er mit mål at nå så mange mennesker som muligt og at have en meningsfyldt og positiv indflydelse på den enkeltes liv.

Med Birgitte Nymanns egne produkter, og de produkter hun anbefaler og tror på, er det hendes hensigt at være med til at skabe positive forandringer for de mennesker, der vælger at investere i sig selv. 

Birgitte Nymann bidrager med langtidsholdbare og enestående ressourcer for mennesker, som har taget skridtet mod positiv udvikling i deres eget liv. For Birgitte Nymanns univers er et sted, hvor man, hele livet, finder inspiration til at være en sundere, gladere og mere lykkelig udgave af sig selv.

Oplevelsen af kvalitet fra første impuls til første møde

Gennem erfaring og aktualitet leverer Birgitte Nymann den oplevelse, der gør, at man holder fast og vokser med sin positive personlige udvikling.

Den ukomplicerede og naturlige tilgang

Birgitte Nymann har opnået international anerkendelse, som kursus- og foredragsholder både for professionelt sundhedspersonale, virksomheder og for private. En stor del af succesen findes i hendes ukomplicerede og naturlige tilgang til sundhed, hvor alle kan være med.

Birgitte Nymann er kendt for sin evne til at inspirere, motivere, informere, underholde og provokere i et sprog, som alle kan forstå og som kalder smil og grin frem.

Træning, kost og livsstil siden 1993

Birgitte Nymann har mange års undervisningserfaring og har arbejdet målrettet med formidling af kost, træning og livsstil siden 1993.

Erfaringer

Forfatter & Producent
Det er blevet til intet mindre end 25 bøger og over 50 Tv-programmer og DVD-udgivelser
TV Personlighed
Kendt træningsekspert fra TV2 – GO’morgen Danmark, TV2 Sport og meget andet.
Foredragsholder & kursusleder
Birgitte Nymann har rejst rundt i ind- og udland med sine inspirerende foredrag & kurser
Uddannelse
Uddannet i idræt ved Københavns Universitet & i Holistisk sundhed v. CHEK institute, Californien
Iværksætter
Passion for træning, sundhed og velvære har budt på utallige projekter og samarbejder i både ind- og udland.

En af Danmarks mest populære forfattere

Birgitte Nymann er en af Danmarks mest populære forfattere inden for emnerne træning, kost, sundhed og motivation. Ikke færre end 25 bøger, 23 dvd’er med hjemmetræningsprogrammer og 35 specialproduktioner for Bonniers Publications A/S er det blevet til siden 2001. Derudover er Birgitte Nymann programudvikler for Wexer.com, som er et online fitnessunivers.

Personlig vejledning

Nærværende, ærlig, fokuseret & erfaren

Birgitte Nymann står for det personlige, i alt hvad hun foretager sig. Tilstedeværelse og støtte er nøglen for den langvarige og fortsatte udvikling for de mennesker, der er klar til at foretage en ændring mod en bedre udgave af sig selv.

Den lille stemme

Hjælp & støtte i hele forløbet

En ting, der altid bliver prioriteret, er hjælp og rådgivning gennem hele forløbet. Om det er et længerevarende kursus eller en-til-en session er udvikling, som giver mening altid udgangspunktet.

Videoer med Birgitte Nymann

Birgitte Nymann deler jævnligt sine erfaringer med alle, der er klar til at starte en positiv sundhedsrejse.

GO´morgen Danmarl 6:05

Nymanns slankeskole på besøg i GO´morgen Danmark. Et inspirerende slankehold hvor mennesket er i fokus.

Julemad og slankeforløb 5:56

Et slankeforløb behøver ikke betyde kedelig julemad. Der er masser af plads til traditioner og julemad, så længe man tænker sig om.

Birgitte svarer på træningsspørgsmål 4:56

Åbne telefoner i GO´morgen Danmark med Birgitte Nymann i studiet, der svarer på seernes træningsspørgsmål.