FAQ

Vi har samlet nogle af de spørgsmål vi oftest hører, så du hurtigt og nemt kan finde svar på de mest almindelige spørgsmål. Finder du ikke det svar du søger nedenfor, så kan du altid ringe til os på telefon: +45 53 70 00 16 eller sende en mail på info@nymanns.dk.

Spørgsmål og svar er delt op efter: Slankehold, Nymanns Kostuddannelse og Online Træning.

Slankehold

Jeg har ikke modtaget velkomstmail. Hvornår får jeg den?

Du modtager en velkomstmail ugen op til start af dit slankeforløb, med alle de oplysninger du har brug for – for at komme godt i gang med din slankeproces. Har du booket forløbet tæt på opstart, så modtager du selvfølgelig også en velkomstmail. Vi sender den lige så hurtigt vi kan. Husk at tjekke dit spamfilter, da vi har erfaret at vores velkomstmail havner nogen gange der.

Kan man se livemøderne, når man vil?

Hvis du ikke kan deltage præcis, når Birgitte Nymann underviser live, så kan du altid se og lytte til materialet efterfølgende. Materialet ligger altid tilgængelig i vores kursusunivers og I den tilknyttede Facebook-gruppe.

Hvor længe har man adgang til alt materialet fra kurset?

Du kan downloade alt materialet og gemme det for evigt. Du har adgang til vores kursusunivers i minimum 12 måneder.

Får man en kostplan?

Du får inspiration til hvad du kan spise og en række opskrifter, men du får ikke en kostplan. Vi tror ikke at en kostplan er løsningen til at slanke sig nu, eller på langt sigt. Det forklarer vi dig meget mere om på forløbet.

Jeg har dårlige knæ/ryg/skulder. Kan jeg stadig træne med på træningsprogrammerne?

Som udgangspunkt kan man træne med på træningsprogrammerne, selvom man har småskader. Hvert træningsprogram instrueres grundigt af Birgitte Nymann, og hun giver dig en række variationsmuligheder til hver øvelse, så du kan træne med på det niveau du er.

Har du større skader og fysiske udfordringer, kan det være at programmerne ikke er egnet til dig ligesom de er, men der er altid mulighed for at lave et eller andet fysisk uanset hvad dine skader består af. Husk at det vigtigste i en slankeproces er at ændre kost- og livsstilsvaner – så kan du ikke træne, så hold dig ikke tilbage fra at deltage.

Skal man have opstartspakken for at være med?

Du kan sagtens købe forløbet uden opstartspakken, men vi har sammensat opstartspakken sådan, at du har de bedste redskaber til din slankeproces. Derfor anbefaler vi at du vælger forløbet med opstartspakke. Og netop derfor har vi gjort det så billigt at få pakken med.

Hvornår er jeres næste forløb?

Du finder vores kursusoversigt på linket her: Alle kurser og forløb

Jeg er vegetar/veganer. Kan jeg være med på slankeforløbet?

Uanset hvilken kostretning du følger, kan du altid deltage på vores forløb. Vi tilbyder ikke en kostplan, men vi underviser dig i hvordan du får et stabilt blodsukker, mæthed og den bedste næring, så du slanker dig på den letteste måde. Og så tilpasser du det til din hverdag. Vores opskrifter er ikke udviklet til veganere, men der er masser af inspiration til dig.

Er forløbet kun for kvinder?

Det er hovedsageligt kvinder, der deltager på vores forløb, og derfor er al vores undervisning henvendt til kvinder. Når det er sagt, så kan du sagtens tage din mand eller søn med på turen.

Hvilken aldersgruppe deltager typisk på forløbet?

Vores forløb er specielt egnet til kvinder 35+ år. Det er hovedsageligt kvinder på 40 til 60 år, der deltager. Men der er også kvinder, der er ældre som finder vores metode inspirerende – og på samme måde er der også yngre kvinder, der er klar til at slanke sig for altid.

Kan man betale i rater?

Ja det kan du sagtens. Skriv til os på info@nymanns.dk og vi finder en Løsning der passer til dig.

Nymanns Kostuddannelse

Hvornår er næste uddannelse online?

Du kan se alle vores kursus- og uddannelsesdatoer her: Alle kurser og forløb

Hvornår er den næste uddannelse fysisk?

Du kan se alle vores kursus- og uddannelsesdatoer her: Alle kurser og forløb

Holder i kun uddannelse i Birkerød/på Sjælland?

Lige nu afholder vi kun fysiske kurser og uddannelser på Sjælland. Husk at det også er muligt at gennemføre Nymanns kostuddannelse online.

Skal man deltage på kostvejleder modulet for at blive kostvejleder?

At kalde sig kostvejleder kan alle gøre, da det ikke er en beskyttet titel. På ny mens kost uddannelse laver du alt det grundlæggende om kost, ernæring, Sundhed, søvn og andre livsstilsfaktorer. Når du vil være kostvejleder, er der alt muligt andet du også skal lære for at få en succesfuld forretning. Du skal vide hvordan du laver markedsføring, regnskab, om du skal betale moms eller ej, hvordan du har klientsamtaler, hvordan du analyserer alle de spørgeskemaer som du får på uddannelsen og en række andre ting. Derfor har vi lavet en speciel kostvejledermodul, så dig jeg vil have den bedste start på dit arbejde som korsvejleder, får den bedste hjælp.

Hvor længe er online materiale tilgængeligt?

Kursusmaterialet i vores kursusunivers er tilgængeligt i minimum 12 måneder. Du kan downloade alt materiale og beholde det for altid.

Hvor mange timers undervisning får jeg på Nymanns kostuddannelse?

På den fysiske uddannelse får du 50 timers undervisning i alt. På onlineuddannelsen er der 40 timers undervisning.

Hvem er den typiske deltager på Nymanns uddannelse?

Cirka halvdelen af dem der deltager på uddannelsen, bruger deres nye viden til sig selv eller familien. Den anden halvdel af deltagerne ønsker at vejlede andre eller at bruge det i forbindelse med deres arbejde. Det er typisk kvinder, der er 30+ år der deltager.

Jeg vil ikke være kostvejleder. Er kostuddannelsen noget for mig?

Ja, mange af deltagerne på uddannelsen er med for at lære en masse selv og vil ikke være vejledere.

Online træning

Hvordan foregår jeres onlinetræning?

Vores online træning foregår både live og som forudindspillede programmer. Du kan være med at live lige når det sker, eller du kan afspille programmerne lige når det passer dig. Livetræningen foregår på Zoom (onlinemødested) eller i den tilknyttede Facebook- gruppe. Alle programmer kan downloades fra vores kursusunivers og du kan gemme dem for altid. Du får log ind til alle platforme, når du tilmelder dig.

Jeg er ikke god til at træne alene. Er online træning noget for mig?

Fordelene ved online træning er mange. Du kan træne lige når det passer dig. Du kan træne på meget lidt plads, og så er vores træningsprogrammer korte og intense, så de let kan passes ind i en travl hverdag. Mange af vores kursister træner også i f.eks. et fitnesscenter eller idrætsforening og så supplerer det med vores træning. Andre finder ud af at onlinetræning ikke føles som om man står der alene og at man er en del af en gruppe. Og så bliver de afhængige af at lave hjemmetræningen, fordi det giver resultat at få det gjort regelmæssigt.

Hvorfor er onlinetræningen typisk på kun 25 til 35 minutter?

Der er massiv forskning, der viser at korte intense træningsprogrammer giver optimale resultater i forhold til at blive stærkere, sundere, få bedre kondition, forebygge livsstilsygdomme og få energi. Der er flere grunde til at de korte træningspas virker så godt. Bla. er det lettere at finde tid til træning og sjældnere springer over når programmerne ikke varer så lang tid, men også fordi den intense og komprimerede træning giver optimal udfordring. Herudover er det er slet ikke nødvendigt med lange træningssessioner så længe de er veltilrettelagt, og du bliver undervist i teknikker og udførsel.

Kan man downloade videoerne?

Ja, alle træningsvideoer kan downloades og du kan gemme dem for altid.

Hvornår starter næste træningsforløb?

Du kan se alle vores kursus- og uddannelsesdatoer her: Alle kurser og forløb

Skal man være medlem af Facebook at være med?

Nej, du kan træne med via vores Zoomkanal eller afspille videoerne i vores kursusunivers.

Hvad er en Effekt-bold?

Du kan læse om bolden her: Effekt Bold

Hvad er en trænings-strop?

Du kan læse om træningsstroppen her: Træningsstrop

Jeg har dårlig skulder/knæ/ryg. Kan jeg være med?

Som udgangspunkt kan man træne med på træningsprogrammerne, selvom man har småskader. Hvert træningsprogram instrueres grundigt af Birgitte Nymann, og hun giver dig en række variationsmuligheder til hver øvelse, så du kan træne med på det niveau du er.

Har du større skader og fysiske udfordringer, kan det være at programmerne ikke er egnet til dig lige nu. Er du i tvivl, er du velkommen til at skrive til os på info@nymanns.dk.