Pakketilbud – EFFEKT Bold plus 2 Træningsvideoer – Download

2 Træningsvideoer

  • Flad Mave og Stærk Ryg med lille bold
    Få en flad mave og bliv stærk helt inde fra og ud og reducér dit taljemål – med garanti.
    Maven kan trænes flad, hvis den frembulede mave skyldes, at mavens muskler er slappe. Når mavens muskler arbejder korrekt, holder de maven flad og gør ryggen stærk. Når du aktiverer musklerne i maven korrekt og laver øvelserne korrekt, samtidig så bliver alle mavens muskler mere veltrænede. Den inderste af mavens muskler har det største ansvar for om din mave er flad, og den får du i høj grad i gang øvelserne her.
  • Endnu mere EFFEKT med lille bold
    Vil du have grundig træning af hele kroppen helt inde fra og ud? Vil du lave maveøvelser, der med garanti giver en fladere mave, stærkere ryg og bedre kropsholdning? Vil du lave sjov og effektiv træning, hvor sveden springer af panden? Så er træning med den lille bold noget for dig. Du kan lave øvelserne hvor som helst og når som helst. Ingen hop, ingen løb, ingen svære kombinationer – bare muskeltræningsøvelser, der giver sved, smil og resultater.
1 EFFEKT Bold
Det er ikke uden grund, at den lille træningsbold er blevet så populær, for stort set alle aldersklasser kan lave øvelser med den. På et minimum af tid får man trænet alle muskler fra fod til hoved, for træning med den lille bold kræver nemlig et samarbejde af alle kroppens muskler. Det er muligt at træne hele kroppen i dele eller som et hele.

Normalpris: 267 kr.  Din pris: 149 kr.  

Rigtig god førnøjelse!

birgittenymann

150,00 kr.

birgittenymann