Giv liv til kontoret og få det bedste ud af dine medarbejdere

Lad Birgitte Nymann puste liv og glæde ind i arbejdsdagen

Book et foredrag, kursus eller/træningforløb og få mere energi, overskud og effektivitet i arbejdsdagen. Prøv PauseFitness appén, eller lad Birgitte Nymann give konferencedagen et energispark fra start til slut. Skriv til os, og vi skræddersyer det perfekte foredrag eller forløb til din virksomhed eller organisation.

Med lidt kan du opnå meget, er omdrejningspunktet for Birgitte Nymanns undervisning.

Birgitte Nymann har siden 1993 arbejdet målrettet med formidling af kost, træning og livsstil. Hun har ændret mange menneskers liv til det bedre gennem en sundere livsstil med sunde vaner.

Det samme kan hun gøre for din virksomhed. I en digitaliseret verden hvor mange har en hverdag foran computeren følger mange virkeskader af vores ensidige arbejdsstillinger.

Med et forløb hos Birgitte Nymann får du rank ryg, et overskud af energi og en øget produktivitet. Den tunge luft i rummet bliver løftet og der bliver skabt en livsglæde på og uden for arbejdet.

Birgitte Nymann har drevet virksomhed med over 100 ansatte of været direktør og CEO i en række virksomheder. Hun kender til travledage og maksimering af bundlinjen.

Birgitte NymannKost- og træningsinspirator

Udfyld formularen og lad os se, hvad vi kan gøre for din virksomhed eller organisation. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Dette kan få øvelser give dig og dine medarbejdere

Mere energi både fysisk og mentalt
Bedre præstationsevne
Færre-eller ingen smerter
Forbyggelse af slid og skader
Større velvære dagen lang
Energi, når du har fri fra arbejde

PauseFitness - en app der giver energi i arbejdsdagen

Forebyg ømhed, skader og smerter.

Læs mere om Pausefitness
Vejledning om kost

Læsning og computerarbejde øger appetitten

Vidste du, at hvis du læser eller arbejder ved computeren for fuldt tryk i en time, så spiser du mere i det efterfølgende måltid i forhold til, hvis du har slappet af lige inden måltidet?

Kom de ensidige stillinger til livs

Aktivitet foran computeren

Bevægelse og variation er den bedste vej til et sundere liv. Med de rette redskaber kan du let få bevægelse indført, både når du sidder og står. Birgitte Nymann arbejder med styrke, smidighed, stabilitet og en øget koncentrationsevne. Det gør arbejdsdagen lidt sjovere!