Bevæg dig til energi og overskud i løbet af arbejdsdagen

Birgitte Nymann har udviklet en app, der hjælper dig med at holde energien oppe og smerterne nede i løbet af arbejdsdagen.

Vi sidder mere og mere stille. Udviklingen på arbejdsmarkedet har betydet, at stillesiddende arbejde er hverdagskost for rigtig mange mennesker. Faktisk viser undersøgelser på området, at kontoransatte sidder ned i mere end fem timer på en helt almindelig arbejdsdag.

Det kan både få betydning for medarbejdernes velvære, sundhed og koncentration og det kan koste virksomheden mange penge. Det har vi nu en løsning på med vores app: Pausefitness

Pausefitness
Pausefitness-appen

Forebyg smerter, ømhed og skader

Man indstiller appen og får 3 øvelser, som skal laves på 3-5 minutter. De udføres hvor som helst og af hvem som helst. Medarbejderne kan selv være med til at forme, hvilke øvelsesprogrammer de skal lave. Man vælger nemlig de områder på kroppen, som man gerne vil have fokus på.

App

Aktivitet foran computeren

Bevægelse og variation er den bedste vej til et sundere liv. Med de rette redskaber kan du let få bevægelse indført, både når du sidder og står. Samtidig forbedrer du din styrke, smidighed og stabilitet. Din træthed mindskes, koncentrationsevnen øges, din produktivitet forbedres og så bliver arbejdsdagen lidt sjovere!

Pausefitness er udviklet af Birgitte Nymann

Det hele startede hos virksomhederne

I de sidste 20 år har Birgitte Nymann været hyppig gæst hos virksomheder, organisationer og i de danske regioner for at sætte fokus på bevægelse og sundhed i arbejdsdagen. I den forbindelse har Birgitte udviklet træningsforløb til brug af virksomhedernes ansatte, og det har nu ført til konceptet ”Pausefitness”.

Bygger på faglighed

Birgitte Nymann er uddannet i idræt fra Københavns Universitet og har i mere end 25 år uddannet og efteruddannet trænere, instruktører og fysioterapeuter. Hun har skrevet 25 bøger om sundhed og træning, og hun har solgt mere end 1 million træningsvideoer og dvd’er igennem årene. Alle disse erfaringer bruger hun i arbejdet med Pausefitness.

Ud over Birgitte Nymann er en række administrative medarbejdere tilknyttet virksomheden.

Kort men godt

3 aktive minutter gør en forskel

Det lyder for godt til at være sandt, men kun 3 aktive minutter 3 gange om ugen gør en stor forskel for dine medarbejderes sundhed.