Beskrivelse

Træn for kun

DKK 49 pr. måned

– Tilbuddet gælder frem til 31. december 2023

Træn hjemme eller hvor du er.

Du får adgang til mere end 420 effektive hjemmetræningsprogrammer. Hver uge får du et nyt træningsprogram.

Programmerne er udformet, så de kan laves på meget lidt plads. På den måde er det let for dig at lave øvelserne, hvor som helst og når som helst.

Øvelserne guides grundigt, og du lærer teknikker og genveje til at få vedvarende træningsresultater. Alle programmer gradueres, så du altid kan finde et niveau, der passer til dig.

Træningen foregår via vores kursusunivers eller i den lukkede Facebookgruppe, som hører til. Fordelen ved at lave træning på Facebook er bla. at du let kan tilgå programmerne, og at du kan skrive kommentarer og give feedback til Birgitte Nymann.

Du kan frit vælge imellem de mange hundrede programmer – eller du kan gå i gang fra en ende af. Du udsættes for store variationer af styrketræning, pulstræning, smidighedstræning og balancetræning. Det, der er ens for alle træningsprogrammer er, at de kan udføres på forskellige niveauer og de er vel tilrettelagt. På den måde får du det optimale ud af træningen.

Hver træningsseance er på 25-45 minutter.

Målgruppe

Programmerne er primært for kvinder 35 år +. Andre kan også få en masse ud af dem, men Birgitte Nymann vælger at lave træning, som mange i den primære målgruppe vil finde inspirerende og motiverende.

Til programmerne bruger vi fortrinsvis disse redskaber:

Træn hjemme

Pris: DKK 49 pr. måned

*Ved opstart af abonnement viderstilles man til Birgitte Nymanns abonnements service.

Start træn hjemme abonnement