Beskrivelse

Træn for kun DKK 199 pr. måned

Vi gør det nemt for dig!

Træn med abonnementsordning til kun 199,- pr. måned.

Træn hjemme eller hvor du er. Hver uge får du fire nye træningsprogrammer, som bliver tilpasset til dig og jer, der træner med.

Programmerne er udformet, så de kan laves på meget lidt plads. På den måde er det let for dig at lave øvelserne hvor som helst og når som helst.

Øvelserne guides grundigt og du lærer teknikker og genveje til at få vedvarende træningsresultater. Alle programmer gradueres, så du altid kan finde et niveau, der passer til dig.

Træningen foregår i en lukket Facebookgruppe. Fordelen ved at lave træning på Facebook er bla. at du let kan tilgå programmerne og at du kan skrive kommentarer og give feedback til Birgitte Nymann.

Efter hver træningsseance lægges træningsprogrammet i vores kursusunivers, så du kan downloade videoen og gemme den for altid, hvis du vil det.

Træningsprogrammerne varierer i indhold og Birgitte Nymann annoncerer 2-3 dage før, hvilken form for træning, du kan deltage i næste gang.

I løbet af en uge udsættes du for store variationer af styrketræning, pulstræning, smidighedstræning og balancetræning. Det der er ens for alle træningsprogrammer er, at de kan udføres på forskellige niveauer og de er vel tilrettelagt. På den måde får du det optimale ud af træningen.

Hver træningsseance er på 25-45 minutter.

Træningen foregår på disse tider:

Mandage kl. 08.30
Onsdage kl. 08.30
Torsdage kl. 08.30

Fredag-søndag på varierende tidspunkter*.

*Træningstidspunkt for fredag-søndag annonceres 3-4 dage i forvejen.

Herudover får du hver uge en tema-video, hvor Birgitte Nymann sætter fokus på et område af kroppen, på specielle teknikker, smerter eller ny viden om træning af kroppen. Det betyder, at du ikke bare træner programmerne, men at du løbende lærer mere og mere om træning, så du kan få vedvarende resultater og bevare motivationen.

Målgruppe

Programmerne er primært for kvinder 35 år +. Andre kan også få en masse ud af dem, men Birgitte Nymann vælger at lave træning, som mange i den primære målgruppe vil finde inspirerende og motiverende.

Til programmerne bruger vi fortrinsvis disse redskaber:

Træn hjemme

Pris: DKK199 pr. måned

*Ved opstart af abonnement viderstilles man til Birgitte Nymanns abonnements service.

Start træn hjemme abonnement