Boost din løbelyst – 9 løbeprogrammer

9 løbelydfiler, der booster din løbelyst og træner dig op til at løbe i 30 minutter i træk – med glæde.

Vil du lære at løbe med glæde og velbehag?

Så skal du løbe langsomt, du skal løbe regelmæssigt og du skal træne dig langsomt op.

Alt for mange starter ud med at løbe for langt og for hurtigt – og begge dele kan faktisk gøre at du kommer endnu langsommere i løbeform, end hvis du tager den med ro.

Herudover tager det løbeglæden fra de fleste at løbe for aktivt i starten. Og så løber du uden om de traditionelle løbeskader, som mange får – fordi de løber for langt og for hurtigt i forhold til formen.

Birgitte Nymann har lavet 9 løbelydfiler, som du downloader og afspiller fra din smartphone eller tilsvarende udstyr, som du kan have med på løbeturen.

I hvert program guides du igennem opvarmning, som forbereder kroppen på løbeturen og så taler Birgitte Nymann dig igennem løbeprogrammet.

Hvert program varer 25-45 minutter.

I løbet af de 9 løbeprogrammer bygger du stødt og roligt din løbeform op fra bunden. Løb er så effektivt til at booste din kondition, styrke dine knogler og gøre dit kredsløb meget bedre, fordi det er så krævende.

Selvom løbebevægelsen ikke i sig selv er krævende, så stiller en løbetur store krav til din krop. Muskler, bindevæv, sener og led skal trænes grundigt op, hvis du skal blive en glædesfyldt løber, der kan løbe året rundt.

Med disse 9 løbeprogrammer får du det hele serveret i din øregang. Alt du skal gøre er at følge instruktionerne, der krydres med aktive musikstykker til at drive dig fremad i de forskellige gå- og løbeintervaller, der bygger din løbeform op.

Hvert program skal du gennemføre minimum 3 gange før du går videre til næste program – og gerne flere gange for at få det optimale ud af det.

Boost din løbelyst – der er kun dig til at gøre det.

Craig

699,00 kr.

Craig