Skip to main content

1) forbered dig grundigt når du vil starte en slankeproces. Find opskrifter på retter du kan lide og afprøv dem inden du går i gang, så du ved at det mad du skal spise i slankeprocessen smager godt. 

2) gå ikke i gang i morgen. Gå i gang på et tidspunkt, hvor du kan koncentrere dig om processen. Du skal bruge ekstra tid i starten og du skal regne med at være lidt mere træt, sur, forfrossen og andet der kan tære på energien i den første uge. Og så er det en dårlig ide at gå i gang på et tidspunkt hvor der er fester, kom-sammen’er, kursusdage eller andet, hvor du ved at du bliver fristet.

3) involvér andre. Jo flere du involverer i din proces jo flere kan hjælpe og støtte dig – og jo flere føler du dig ansvarlig overfor. Især dig der har svært ved at holde aftaler med dig selv; forpligt dig ved at fortælle det til dine kollegaer på arbejdet, til dine venner på Facebook og vennerne i idrætsklubben eller hvor du kan ”hænge dig selv op på din mission”. Når folk på tv altid taber sig – og altid taber sig meget, så er det fordi de har forpligtet sig over for hele Danmark. Så vidt behøver du ikke gå, men det hjælper at du forpligter dig på en eller anden måde.

Craig