Skip to main content

  • Få styr på blodsukkeret. Et ustabilt og for højt blodsukker saboterer din fedtforbrænding. Den bedste fedtforbrænding finder sted, når dit blodsukker ligger i normal området. Og det gør det når du spiser tilstrækkeligt med fedt, protein, kostfibre og grove grønsager. (læs mere i tillægget)
  • Lav styrketræning. Styrketræning virker langt mere fedtforbrændende end fx spinning eller løbeture. Hvis du har tabt dig af at løbe eller cykle, så virker det selvfølgelig for dig. De fleste får ikke de ønskede resultater af det, men får langt hurtigere fedtet af sidebenene ved at styrketræne (find programmer i tillægget der er i bladet i denne uge. Du kan gøre det hjemme i stuen)
  • Sov nok. Mangel på søvn gør blodsukkeret sværere at kontrollere – og giver dig en øget appetit. Er du i søvnmangel og begynder at sove mere hver eneste dag, vil du hurtigt opleve at du bliver mindre – specielt på maven.
  • Undgå raffineret sukker. Sukker fra slik, kager, småkager og chokolade mindsker din fedtforbrænding. Hver eneste bid indeholder sukker som først skal forbrændes inden du kan tære på fedtdepoterne.

Craig