Skip to main content

Det er lettest at tage de kilo man lige har taget på. De kilo der har siddet længst på kroppen er de sværeste at få bugt med både på kort og lang sigt. Derfor handler det om at få de ekstra kilo af som lige har sneget sig på. For lader du dem sidde indtil efteråret eller næste forår, de bliver svære at komme af med igen. 

Rigtigt mange har taget på i de sidste måneder. Mere end vi normalt tager på på denne tid af året og folk der normalt ikke tager på har taget på – fordi vi har været mere hjemme. Og mange kan have en tendens til at sige: ”jamen, hvad gør det med et par kilo ekstra!?” Og svaret til det er: det gør ikke noget med et par kilo ekstra. Og eller ikke de næste par kilo. Men hvis det forsætter, så bliver det en stor opgave at komme ned i vægt.

Hvis man studerer det vi kalder naturligt slanke mennesker, altså dem der umiddelbart har let ved at holde vægten, så justerer de hele tiden. Har de taget ½-1-2 kilo på så sætter de ekstra ind i en uge eller 2 for at komme af med de nyligt ankomne kilo. Og på den måde opdager vi andre ikke at de også tager på. 

Og en af grundene til at de har let ved at komme af med 1-2 ekstra kilo er fordi de taber dem kort efter at de er kommet på.

Så hvad med at få tabt de ekstra kilo du har taget på i de seneste måneder, så det er let at komme af med dem?

Du kan let tabe 1-2-3-4 kilo på 1-3 uger ved at spise 3 daglige måltider, faste i 12-14 timer pr. døgn og så gå en tur i 30-60 minutter 4-5 gange om ugen. 

Craig