Skip to main content

Hvad ønsker du dig?

Hvad er dit højeste ønske for din krop, bolig, jobsituation, økonomi, frihed?

Hvad er grunden(e) til at du ikke har opnået det? En af grundene til at de fleste ikke taber sig og kommer i form (det er det jeg ved noget om), er at man godt nok har ønsket, drømmen, behovet, men at man ikke gør sig klart, hvad det er man i virkeligheden ønsker sig ved at nå det, gør det, for:

  • Du vil ikke bare tabe dig
  • Du vil ikke bare have drømmejobbet
  • Du vil ikke bare have huset
  • Du vil ikke bare have en kæreste
  • Du vil ikke bare i god form
  • Du vil ikke bare kunne bestige et bjerg eller gå caminoen

Når du siger, at dit mål/drøm/ønske er at få/opnå xx, så er det jo ikke selve det du ønsker dig – at du ønsker dig.

Du ønsker dig jo ikke bare en masse penge. Du ønsker dig, det du kan få for pengene. Når du vil have et bestem hus, så er det jo livet i det, omkring det, som du ønsker dig. Ikke bare huset. Når du ønsker dig et bestemt job, så er det jo ikke jobbet du vil have. Det er det der følger med; lønnen, den forskel du kan gøre, de opgaver du skal løse, de mennesker du skal være sammen med, den status du får, eller noget helt andet, der ligger bag ønsket. Når du vil have en kæreste, så er det jo ikke bare en kæreste du vil have. Du vil have en sød kæreste 😊 og du vil have det liv, du forestiller dig at en kæreste i dit liv bidrager med.

Problemet for mange af os er at vi ikke får defineret, hvad det er vi ønsker os at få ud af at gøre det der skal til for at nå vores mål. Vi får ikke sat ord på hvorfor det er vigtigt og rigtigt – og det skaber problemer på længere sigt. For ordene, årsagerne er dem, der skal holde dig fast, når du slingrer i forhold til målet – og årsagerne skal kunne give dig motivation til at gøre det du gerne vil for at nå det ønskede mål.

Lær mere om målsætning, nytårsforsæt og det at opnå det du sætter dig for på mit onlineforedrag d. 3/1-22.

Læs mere her:


God jul!

Craig