Skip to main content

Gik du på slankekur i starten af januar? Gik det godt i starten og så stagnerede vægttabet? Det sker for mange. Og før du panikker og smider alt over bord og går tilbage til den gamle livsstil, så lav lige et tjek af dine nye vaner og se om der er noget du overser. Det er sten-sikkert at går du tilbage til din gamle livsstil, så får du det, som du ikke ville have; overvægt, træthed og dårligt humør – eller hvad det var du havde før. Så hvis du vil have noget andet, skal du forsætte med at spise sundt, men finde ud af om dit vægttab slumrer, fordi der er noget du er uopmærksom på.

Lav et realitytjek
Du kan måske finde årsagen til at dit vægttab er stagneret sætte gang i et slumrende vægttab eller fastholde et godt vægttab ved at spørge dig selv:

  • Spiser jeg for store portioner?
  • Har jeg spist mere i mellem måltiderne end jeg tror?
  • Har jeg væske ophobet i kroppen (kan oftest mærkes på fingre eller underben/fødder)?
  • Går jeg på toilettet, som jeg skal?
  • Er jeg stresset?
  • Sover jeg nok?
  • Bevæger jeg mig nok?
  • Er min træning effektiv?
Craig