Skip to main content

”Jeg har ikke tid” er nok den undskyldning jeg har hørt flest gange – for ikke at få trænet og motioneret. Sjovt nok har vi tid til at se tv i mere end 3 timer dagligt, men træning og motion (og lave mad) det har vi ikke tid til….

Er mangel på tid en af dine foretrukne undskyldninger for ikke at træne nok, selvom du egentlig gerne vil? Så følg godt med her på siden i denne uge, for jeg giver dig mulighed for at indkassere masser af tid til træning, hvis du er villig til at ændre på nogle af dine andre vaner. Hvor klar er du?

Find tid til træning

Læg en plan
Skriv planen ned i detaljer og hæng planen op på køleskabet, badeværelsesspejlet, tøjskabet, som note på din computer osv. Mind dig selv om din plan.

Køb stort ind eller bestil dine varer på nettet
Lav en indkøbsliste, der dækker indkøb for en hel uge. Tænk ugen godt igennem og lav listen, så den passer til jeres aktiviteter.  Du kan også bestille det hele på nettet og få det leveret til døren eller til din arbejdsplads. Og du sparer tid i supermarkedets kø og du sparer tid med at finde parkeringsplads osv. OG find tilsvarende ting du kan spare tid på ved at slå indkøb eller køreture sammen, så du kan finde tid til træning.

Sluk tv’et og luk din smartphone
Sluk tv’et af og til og brug tiden på at træne – og det samme med sociale medier, sms’er og mails. Luk ned for dem i 3-4 timer af gangen, så har du let fundet 20 minutter til at lave træning, hvor du ellers ville have brugt tid på passive aktiviteter. Kan du ikke undvære informationen du får fra udsendelserne og din telefon, så find en måde at træne på mens du kan se tv eller betjene din telefon. 

Træn hjemme
Selvom hjemmetræning måske ikke er det første valg for dig, hvad så med at overveje det, hvis tiden er knap? Invester i 2 elastikker, 2 sæt håndvægte (forskellig vægt) og en træningsmåtte. Gå på jagt efter inspiration på nettet eller her på siderne, og du har dit eget fitnesscenter lige ved hånden uden medlemsgebyr, parkeringsproblemer eller transporttid.

Craig