Beskrivelse

Mikronæringsuddannelse

Vil du være ekspert i at forbedre sundheden gennem vitaminer, mineraler, sporstoffer og plantestoffer?

Så er uddannelsen til mikronæringsspecialist ONLINE noget for dig!

På denne uddannelse får du en grundig og opdateret viden om de forskellige mikronæringsstoffer, der er essentielle for kroppens funktioner og balance. Du lærer, hvordan du kan optimere din egen og dine klienters næringsstatus gennem kost, kosttilskud og plantemedicin.

Uddannelsen består af 10 online moduler, som du kan følge i dit eget tempo. Hvert modul indeholder teori, øvelser, spørgeskemaer og praktiske eksempler, som du kan downloade og bruge i dit arbejde. Du får også adgang til vores kursusunivers, hvor du kan se eller gense undervisningen, stille spørgsmål og dele erfaringer med andre kursister.

Uddannelsen henvender sig til dig, der har en grunduddannelse i kost og ernæring, og som ønsker at udvide din kompetence inden for mikronæring og plantemedicin. Uddannelsen er også relevant for dig, der arbejder med sundhedsfremme, forebyggelse eller behandling af forskellige helbredsproblemer, som kan påvirkes af mikronæringsstoffer.

På uddannelsen vil du blandt andet lære om:

  • De forskellige vitaminer, mineraler, sporstoffer og plantestoffer: Hvad de gør for kroppen, hvordan de optages, hvilke faktorer der påvirker deres virkning og balance, og hvordan de interagerer med hinanden og med makronæringsstofferne (kulhydrat, fedt, protein, alkohol).
  • Hvordan du kan vurdere din egen og dine klienters næringsstatus ud fra omfattende spørgeskemaer, som du får til rådighed efter kursets slutning. Du lærer at identificere eventuelle mangler eller ubalancer, og hvilke tiltag du kan anbefale for at optimere næringsstatusen.
  • Hvordan du kan bruge kosttilskud og plantemedicin på en sikker og effektiv måde. Du lærer om forskellige typer, former, mængder og doser af kosttilskud og plantemedicin, og hvad du skal være opmærksom på, når du kombinerer dem med kost eller medicin.
  • Hvordan du kan tilpasse din kost og dine kosttilskud til forskellige målgrupper og situationer, så du kan understøtte kroppens heling og skabe bedre balance. Du lærer om forskellige protokoller for, hvilke mikronæringsstoffer der er vigtige at have fokus på, når man har forhøjet blodtryk, er overvægtig, har forhøjet kolesteroltal, har problemer med at falde i søvn eller sove hele natten, og meget mere.

Uddannelsen varer 30 timer, og når du er færdig, har du en grundlæggende forståelse for, hvordan og hvornår kroppens funktioner har gavn af en optimering af mikronæringsstatus ‘en. Du vil være i stand til at rådgive og vejlede dine klienter om, hvordan de kan forbedre deres sundhed og livskvalitet gennem mikronæring og plantemedicin.

Tilmeld dig uddannelsen til mikronæringsspecialist ONLINE i dag, og tag det første skridt mod at blive en ekspert i mikronæring og plantemedicin!


Underviser: Frede Damgaard 
www.frededamgaard.dk

Frede Damgaard er uddannet DET Ernæringsterapeut, Biopat/ Naturopath samt phytoterapeut / urteterapeut – og har arbejdet med området siden 1974.

Frede Damgaard har stor undervisningserfaring, specielt helsekostbranchens grunduddannelse i Danmark og Norge samt Matas’s personale, Heilpraktikere, Biopater/ Naturopather, Zoneterapeuter, Kinesiologer, Kosmetologer og Phytoterapeuter har nydt godt af Fredes erfaringer – og herudover afholder han foredrag for den brede befolkning.

Frede Damgaard er, af mange nævnt som, en af de første- og største pionerer indenfor helsebranchen i Danmark.

Undervisningsdatoerne:

21. august

29. august

12. sept

26. sept

10. okt

24. okt

7. nov

21. nov

5. dec

12. dec

Alle dage kl. 19-22.

Frede Damgaard

Mikronærings specialist

Et uddannelseskursus på 10 moduler

Opstart: 21. august 2024

Pris

DKK5.495

25 på lager

Craig