Jeg har været så heldig at få min nye bog Flad mave for altid, anmeldt af Anette Harbech Olesen. Hun er ikke den første til at anmelde min bog, men jeg tror hun er den første, der har åbnet og læst i bogen inden hun har udtalt sig. Vi har mailet lidt frem og tilbage og hun er kommet med yderst konstruktive forslag til forbedring af læseoplevelsen og stillet spørgsmål til forståelsen af budskabet. Stor fornøjelse at få en anmeldelse af kollega som Anette.
Du kan læse anmeldelsen her: http://www.madforlivet.com/bloggen/249-flad-mave-for-altid.html

Jeg er stor fan af Anette Harbechs arbejde. Hun er dybt seriøs og ønsker rent faktisk at gøre en forskel i sundhedsformidlingen. Jeg har læst hendes bøger: Mad for livet - og Fedt for life.
Mad for livet giver jeg top-karakter. Meget godt og informativ bog. Et MUST-have for alle der arbejder med kostvejledning og dig der vil vide hvad du putter i munden. Bogen Fedt for life er let-læselig for alle, men jeg tænker at den er mest for dig, der vil vide mere om fedt end bare hvilke fedtsyrer, der er i hvilke produkter. Den er nok for os der er mere nørdede med vores fedtindtag....
Læs meget mere om Anette og hendes arbejde på www.madforlivet.com - og tilmeld dig hendes nyhedsbrev. Du får masser af interesant læsestof i hendes nyhedsbreve. Masser af godbidder og seriøse pointer.