Beskrivelse

Nymanns Kostuddannelse – Online

Start nu.

50 timers online undervisning på din computer, din smartphone eller din tablet. Tilgå materialet, når du vil. Studér i fred. Lyt og gennemse så mange gange du vil, så du lærer alle detaljerne.

Med Nymanns Kostuddannelse ONLINE får du viden om kost, næring, energi, fordøjelse, sundhed, sygdomme og vægttab på 12 moduler. Al information serveres i form af videoer, lydfiler, tekstfiler og skemaer. Og trin-for-trin introduceres du til kroppens og kostens vidunderlige univers. Du får adgang til de 12 moduler med det samme.

Indhold på de 12 Moduler

Hvor længe har du adgang til materialet?

Du har adgang til materialet i 12 måneder, efter kurset er afsluttet. Herefter lukkes der for din adgang til kursus-sitet.

Test efter hvert modul

Efter hvert modul skal du besvare 10-15 spørgsmål. Spørgsmålene er lavet for at hjælpe dig med at lære de vigtigste dele af materialet. Når du har besvaret spørgsmålene korrekt, har du afsluttet det pågældende modul, og du kan få adgang til næste modul (når det åbnes). Du kan besvare spørgsmålene så mange gange, du vil.

Kursusbevis

Du får tilsendt et kursusbevis for gennemførelse af kurset, når du har besvaret alle test.

50 timers online undervisning på din computer, smartphone eller tablet.

16 på lager

OBS! På denne onlineuddannelse er der IKKE mulighed for at stille spørgsmål, og der er ikke en Facebookgruppe tilknyttet. Vi anbefaler denne uddannelse til dig, der vil lære mere om kost og livsstil og sammenhænge i kroppen.

Vidste du
Se her hvordan du kan spare penge på uddannelsen: Læs om bruttolønsordningen

birgittenymann