Et godt forløb tager udgangspunkt i dig, og hvor i livet du befinder dig.

Med Birgitte Nymanns træningsforløb får du:

  • Træningsprogrammer, der giver dig resultat
  • Grundige instruktioner og gennemtænkt træning
  • Effektive træningsprogrammer, der kan laves hvor som helst og når som helst
  • Et fællesskab med andre, der vil det samme som dig
  • Undervisning på et niveau, der rykker dig for alvor

Skræddersyet til netop dit behov

Vi tilbyder forskellige træningsforløb i løbet af året. Forløbene tilrettelægges, så du bliver stærkere, mere udholdende, får bedre kropsholdning, styrker balancen, får pulsen op, træner hjernen, bliver mere smidig og lærer de grundlæggende effektive træningsteknikker, der skal til for at opnå vedvarende resultater.

Hvem underviser?

Birgitte Nymann underviser dig i alle de grundlæggende elementer, der skal til for at gøre dit træningsforløb succesfuldt. Birgitte Nymann planlægger alle træningsforløb og underviser dig direkte på skærmen.

Alle forløb findes i bunden af siden

Online kursusunivers

Som deltager på et træningsforløb får du alt materiale via vores online kursusunivers. Du får det i form af videoer, lydfiler og tekstfiler, som varierer afhængigt af hvilken type forløb, du deltager i. Du kan downloade det hele og gemme det til tid og evighed, så du altid har alsidige og kvalitetsfyldte træningsprogrammer lige ved hånden.

Din humor er vigtig for mig. Det at din personlighed skinner igennem træningen, og at jeg kan mærke du brænder for det du laver. Derudover betyder det meget at du "taler til mig" uanset om det er online eller IRL så taler du direkte til folk.

Den ærligeTræningsforløb

Jeg er ganske enkelt imporneret over at du stadig har nye øvelser, trods jeg har været med fra starten online.

VeteranenTræningsforløb

Se vores aktuelle træningsforløb her