Beskrivelse

Sundt hjerte Sundt kredsløb Sund krop

Lær om hjertekarsygdomme, kost og mikronæring.

Mange af os tager for givet at hjertet slår derud af – og at det kan klare hvad som helst. Og det kan også klare meget. Men jo ældre du bliver, jo dårligere form du er i – og jo dårligere næring du får, jo sværere arbejdsforhold har dit hjerte og kredsløb.

Når hjerte og kredsløb først er skadet, så er det svært at rette op på det. Lær hvordan du spiser dig til hjertesundhed og et velfungerende kredsløb på forhånd. Få viden om hvordan du får et optimalt blodtryk, styr på kolesteroltallet, iltet blodet og cellerne tilstrækkeligt og hvordan du med simple kosttilskud kan forbedre dit sundhed i hele kredsløbet. Ved du fx at både fede fisk og mørkegrønne grønsager sænker dit kolesteroltal? Ved du at magnesium gavner dit blodtryk? Og ved du at kostfibre er med til at forbedre hele kroppens immunforsvar?

Du får en dybere viden om nogle af de større og banebrydende forskningsstudier, der specifikt har fokus på hjertesundhed. Samtidig bliver du klogere på de mekanismer, der har indflydelse på, hvordan dit hjerte-kar-system reagerer og ældes.

Når du har hørt dette foredrag, ved du meget mere om hvordan du passer godt på dit hjerte, kredsløb og i det hele taget hele din krop.

Lær det hele og meget mere af Frede Damgaard (DET ernærings-terapeut, phytoterapeut, biopat/naturopath ibm, foredragsholder og underviser igennem 49 år).

Book din plads nu.

Kan du ikke deltage live, så kan du være med alligevel. Vi sender dig optagelsen af foredraget efterfølgende.

Sundt hjerte. Sundt kredsløb. Sund krop

Hvor: Online på din pc, laptop, smartphone eller tablet.

Hvornår: 11. april 2023

Tid: 19.00 til 21.00

Underviser: Frede Damgaard

(se vores afbudsregler her)

Pris

DKK 150

97 på lager

Event Details

Date: 11/04/2023

Start time: 19:00 CEST

End time: 21:00 CEST